2022.november.30. szerda.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

URB:ICON

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/58147"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/urb.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="29" /></a></span> </p><p>Új kiállítással jelentkezik az idén áprilisban a HUNGEXPO. A sok tekintetben hiánypótlónak ígérkező rendezvény a településfejlesztéshez tartozó témakörök szakmai képviselőit hozza egy fedél alá. Az ide tartozó meglehetősen nagy kör az URB:ICON szakkiállítás keretein belül, a CONSTRUMA-val egy időben, 2012. április 18-20. között találkozhat a HUNGEXPO-n.</p> <p> 

urb.thumbnail

Új kiállítással jelentkezik az idén áprilisban a HUNGEXPO. A sok tekintetben hiánypótlónak ígérkező rendezvény a településfejlesztéshez tartozó témakörök szakmai képviselőit hozza egy fedél alá. Az ide tartozó meglehetősen nagy kör az URB:ICON szakkiállítás keretein belül, a CONSTRUMA-val egy időben, 2012. április 18-20. között találkozhat a HUNGEXPO-n.

 

urb.thumbnail

Új kiállítással jelentkezik az idén áprilisban a HUNGEXPO. A sok tekintetben hiánypótlónak ígérkező rendezvény a településfejlesztéshez tartozó témakörök szakmai képviselőit hozza egy fedél alá. Az ide tartozó meglehetősen nagy kör az URB:ICON szakkiállítás keretein belül, a CONSTRUMA-val egy időben, 2012. április 18-20. között találkozhat a HUNGEXPO-n.

 

A HUNGEXPO Zrt. és a Magyar Urbanisztikai Tudásközpont, mint társszervező új kiállítása az URB:ICON Nemzetközi városfejlesztési kiállítás és projektvásár, melynek célja, hogy lehetőséget biztosítson az önkormányzatoknak és a kapcsolódó vállalkozásoknak fejlesztési projektjeik bemutatására.

 

A kiállítással olyan fórum jön létre, ahol az önkormányzatok fejlesztési elképzelései és az ehhez szükséges partnerek egymásra találhatnak: legyen szó befektetőről, tervezőirodáról vagy kivitelezőről. Éppen ezért is a térség egyik legjelentősebb építőipari vására mellett kapott helyet ez az új rendezvény. A CONSTRUMA, és annak az építőiparban használatos alternatív energiákat hasznosító termékeket, szolgáltatásokat bemutató ENEO betétkiállítás hasznos információs környezetet biztosít az URB:ICON-nak.

 

A településfejlesztés megkerülhetetlen feladat az önkormányzatok részére, s ezzel megrendeléseket jelenthet az építőipari, ingatlankezelő vállalkozásoknak. A tematika a településfejlesztés területének minden szegmensére kiterjed: az infrastruktúra-fejlesztéstől a parkfenntartáson át, a közterületek eszközeinek cseréjéig a kiállításon bármilyen projekt felvonultatható. A kiállítás iránt komoly érdeklődést mutatnak az önkormányzatok, s vállalkozói oldalról is több jelentős cég jelentkezett már be kiállítóként.

 

AZ URB:ICON fővédnöke és szakmai támogatója a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség. A kiállítás szakmaiságát és programjait az URB:ICON szakmai tanácsának tagjai biztosítják: a társszervező Magyar Urbanisztikai Tudásközpont, Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége, Magyar Ingatlanszövetség, Magyar Mérnök Kamara, Magyar Építőművészek Szövetsége, Magyar Téglás Szövetség.

 

A kísérő programban Polgármester Akadémia a TÖOSZ szervezésében, településfejlesztés- támogatási pódiumvita – NFM, NFÜ közreműködéssel, bérlakás konferencia – az ÉVOSZ szervezésében illetve az energetikai beruházások önkormányzati projektismertetője is szerepel, melynek szervezője a MAISZA.

 

Az URB:ICON kiállításhoz kapcsolódóan projektpályázatot hirdettek a szervezők, azon önkormányzati kiállítóik számára, amelyek bármilyen, a lakóközösségük életét pozitívan befolyásoló beruházást, projektet valósítottak meg. A szakmai zsűri által legjobbnak ítélt pályázatot a kiállítás Nagydíját kapja.

 

www.urbicon.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.