Hildegarde FesneauHildegarde FesneauA váratlanul rosszra fordult időjárás miatt több változás is lesz a KLASSZ a pARTon! Fesztivál programjában.

 

Hildegarde FesneauHildegarde FesneauA váratlanul rosszra fordult időjárás miatt több változás is lesz a KLASSZ a pARTon! Fesztivál programjában.

 

A Balatonalmádiban már nagy sikert aratott vízparti kamara-koncerteket követően néhány nap múlva már a balatonfüredi központtal folytatódik az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő  Klassz a pARTon! Fesztivál. (lásd: http://euroastra.hu/node/112603) A rendező Cimbora Alapítvány és a házigazda Érdi Tamás zongoraművész az egyéb helyszínek mellett a Kisfaludy Színpadon, zömmel zenekari koncertekkel várják a zenerajongó nyaralókat.

 

A váratlanul rosszra fordult időjárás természetesen a fesztivál közönségét is próbára teszi, ezért néhány változtatásra is sor kerül.

A július 27-re meghirdetett Cimbora napot elhalasztják, helyette augusztus 6-án, 17 órakor lép majd fel a Cimbora együttes a csopaki strandon.

A koncert előtt délután 2-től 5 óráig játszóház várja a családokat.

Július 28-án Érdi Tamás és az Óbudai Danubia Zenekar Esztergomban lép fel, de nagy valószínűséggel az időjárás itt sem lesz kegyes a fesztiválozókhoz, ezért a program a Várszínházból átkerül a Várba.

 

Helyszínváltozás az augusztus 2-i koncertet is érinti, a Grazioso Kamarazenekar és Hildegarde Fesneau hegedűművész előadását a füredi helyszín helyett végül a Duna parton nézheti meg a Klassz a pARTon! Fesztivál közönsége. A francia vendégművész Párizsból érkezik Budapestre, és jó idő esetén a Pesti Vármegyeháza Díszudvarán játssza Mozart A-dúr hegedűversenyét, ha esik, akkor a Vigadóban rendezik meg a koncertet, amelyet Hamar Zsolt vezényel. Meglepetésvendég Érdi Tamás, aki a művésznővel Mozart e-moll hegedű-zongoraszonátáját játssza el.

 

A program ingyenes, de a korlátozott férőhely miatt regisztrálni kell a regisztracio.klasszaparton@gmail.com címen.

 

www.klasszaparton.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük