2024.július.14. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Vérfrissítés után új lemezzel jött ki a MOBILMÁNIA

2 perc olvasás

cd_tokkal.jpgVándorvér címmel október 13-án jelent meg a  MOBILMÁNIA új albuma, másnap pedig lemezbemutató koncertet tartottak a Barba Negrában.

A 2008-ban alakult  MOBILMÁNIA vérfrissítésen esett át az elmúlt hónapokban. Új albumuk, a Vándorvér már az új felállásban készült, Gamsz Árpád énekessel, a visszatért Donászy Tibor dobossal és Nusser Ernő gitárossal. Az album október 13-án jelenik meg. A kiadás másnapján, október 14-én pedig lemezbemutató koncertet tartottak a Barba Negrában. Itt volt először hallható élőben három dal a Vándorvér albumról.

A Vándorvér album szövegeit az egyik legkeresettebb és legnépszerűbb magyar szövegíró, Horváth Attila jegyzi, aki többek között olyan bandákkal dolgozott együtt, mint a Piramis, a Korál, vagy az Ómen.

A most 10 éves, Fonogram díjas MOBILMÁNIA 2018. január 6-án az Arénában ad nagykoncertet, ahol az eddig megjelent lemezeinek zenei anyagából, több vendéggel, szimfonikus nagyzenekarral kiegészülve. A program szerint egykori énekesükről, a 2008-ban elhunyt Tunyogi Péterről is különleges módon emlékeznek meg.

Az est másik felében Vikidál Gyula 70 éves életműkoncertjét tartották. A Liszt Ferenc-díjas színművész – énekes és vendégei előadásában volt hallható az válogatás ami a művész több mint 50 éves pályafutása alatt született, személyisége által ismerté vált rockoperák, musicalek előadásaiból és a nevéhez kötődő, maradandót alkotó, országosan ismert zenekarok repertoárjából. Ezen az estén az Arénában Zeffer András billentyűs, énekes, zeneszerző 40 éves munkásságának legfontosabb zenekarai is színpadra léptek, vendégekkel és eredeti tagokkal.
 
A MOBILMÁNIA új albumának rádiós dalpremierje egyébként pénteken volt a Rádió Rock reggeli műsorában, nyolc órától.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.