2024.június.17. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Világsztárok az idei ZEnergia koncerten

2 perc olvasás

1image9.jpgMiklósa Erika operaénekesnő, Balázs János zongoraművész és Lajkó Félix hegedűművész lesznek a sztárfellépői a ZEnergia elnevezésű komolyzenei koncertnek, amelynek idén a Budavári Palota Oroszlános Udvara ad otthont. Az esemény az MVM Zrt. szervezésében július 21-én kerül megrendezésre.
Az MVM Csoport harmadik alkalommal mutatja be nagyszabású jótékonysági komolyzenei koncertjét, amelyen a zeneművészet kiválóságai tolmácsolásában virtuóz módon keverednek az ének-, a zongora-, illetve a hegedűszólamok. Az est folyamán a Prima Primissa és Liszt Ferenc-díjas művészek mellett a 2017-es év Junior Prima díjasai is színpadra lépnek.

A vállalatcsoport hagyományosan jótékonysággal kapcsolja össze szabadtéri zenei eseményét. A ZEnergia koncertre támogatói ülőhelyek vásárolhatók, a jegyeladásból befolyt összeget pedig az MVM a pécsi Dóri Ház, Magyarország első gyermekhospice háza számára ajánlja fel. Az érdeklődők tavaly a Bazilika monumentális épületét láthatták új köntösbe öltözni a zeneszót kísérő fényfestéssel. Az idei rendezvény nem csak hangzásban, de látványvilágában is a sokszínűségre épít, kiemelt szerepben mutatkozik be a Nap szimbolikája a Budavári Palota Oroszlános Udvarában.
MVM Zrt. és a komolyzene
Az MVM régóta elkötelezett támogatója a magyar és nemzetközi zeneművészetnek. Az MVM Koncertek keretében közel 20 éve hozza el a világ legkiemelkedőbb komolyzenei előadóit Magyarországra, a Junior Prima-díj társalapítójaként pedig a fiatal zeneművészek karrierjének előmozdításához járulunk hozzá.

Az MVM 2016-ban hívta életre a ZEnergia elnevezésű nagyszabású szabadtéri koncertjét, amely a jótékonyság mellett azzal a céllal jött létre, hogy az igényes zeneművészet innovatív köntösbe bújtatva közelebb kerüljön az emberekhez..

További információk és támogatói jegyek vásárlása: www.mvmzenergia.hu

Helyszín és időpont: Budapest, Budavári Palota, Oroszlános udvar, 2018. július 21. (szombat) 20:30

 

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.