2024.május.24. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

11 ÚJ ÚTVONALAT JELENTETT BE A WIZZ

3 perc olvasás

index_174.jpgA Wizz Air új, Budapest és Doncaster Sheffield között közlekedő járatot jelent be. Ez csak egy a 11* új útvonal közül, amellyel 2018. augusztus 6.-án bővült a Wizz Air széles hálózata.

 A most bejelentett 11 útvonal: Budapest – Doncaster Sheffield; Craiova – Brüsszel Charleroi; Tirana – Dortmund; Vilnius – Lvov (Lviv); Pristina – Basel Mulhouse; Pristina – Dortmund; Pristina – München Memmingen; Varsó – Bécs; Gdansk – Harkov (Kharkiv); Wroclaw – Harkov (Kharkiv); Lvov (Lviv) – Pozsony (Bratislava)  https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/about-us/news/#/

Az október 29-től heti három alkalommal, hétfőnként, szerdánként és péntekenként induló új járat az egyetlen közvetlen kapcsolat Budapest és Doncaster Sheffield között. A Nagy-Britannia északkeleti részét felfedezni vágyó magyar utazók már mától lefoglalhatják jegyeiket a wizzair.com oldalon akár 6090** forinttól.

2018 első hét hónapjában a Wizz Air több mint 2 900 000 utast szállított alacsony viteldíjas magyarországi járatain, ami 20%-kal több, mint az előző év hasonló időszakában. Az ország iránti elkötelezettségének megerősítéseként a légitársaság két új repülőgéppel bővítette budapesti bázisát, decemberben újabb Airbus A320 típusú repülőgéppel növeli debreceni flottáját, és idén már 7 új útvonalat indított hazai hálózatából. A WIZZ már 80 útvonalon repül 31 országba Budapestről és Debrecenből, több mint 3300*** helyi munkahelyet támogatva a légiközlekedésben és szállításban, a vendéglátóiparban és a turizmusban. A légitársaság 2019-ben 5 300 000 ülőhelyet kínál az utasoknak, ami 4%-kal több, mint az előző évben.

A mai bejelentéssel együtt a WIZZ több mint 125 új útvonalat indít 2018-ban, a meglévő útvonalakon pedig hetente több mint 700-zal növeli az indulások számát 44 országot átfogó széles és változatos hálózatában. A WIZZ folytatja növekedését Európában és a kontinensen túl, a lehető legalacsonyabb viteldíjakkal stimulálva a légiközlekedést, miközben utazói bizalmát és hűségét a kiváló értékű utazási élménnyel szolgálja meg. A Wizz Air minden közösségben, ahol tevékenykedik, jelentősen hozzájárul a helyi gazdaság növekedéséhez, és továbbra is stimulálja a munkaerőpiacot a légiközlekedéshez kapcsolódó iparágakban, a helyi turizmusban és vendéglátóiparban.

Radó András, a Wizz Air vállalati kommunikációs menedzsere elmondta: “Örömmel jelentjük be, hogy elsőként kapcsoljuk össze Doncaster Sheffieldet Budapesttel, így utasaink a Wizz Airrel felfedezhetik Anglia északkeleti részét. A teljes, több mint 600 útvonalat számláló hálózatunkban ma 10 további járatot is bejelentünk, amelyek szintén október végén indulnak. A jövőben is folyamatosan bővítjük útvonalhálózatunkat, a lehető legalacsonyabb viteldíjakat biztosítva és támogatva a helyi gazdaságot mindazon közösségekben, amelyeket kiszolgálunk.”

A WIZZ európai és a kontinensen túli úti céljait felfedezni vágyó lelkes utazók a wizzair.com oldalon foglalhatják le jegyeiket a lehető legalacsonyabb viteldíjakon.

 

 

A WIZZ AIR ÚJ ÚTVONALA

 

Útvonal:

Indulási napok

Járatindulás

Viteldíj**

Budapest – Doncaster/Sheffield

hétfő, szerda, péntek

2018. október 29.

6090 Ft-tól

 

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.