A tizenötödik jubileumát ünneplő HOOLIGANS zenekar új honlappal, új videóklippel, válogatáslemezzel és dokumentumregénnyel készül az évfordulóra.

A tizenötödik jubileumát ünneplő HOOLIGANS zenekar új honlappal, új videóklippel, válogatáslemezzel és dokumentumregénnyel készül az évfordulóra.


A májusban induló országos turnén, valamint a 2011. december 11-i ünnepi hangversenyen az elmúlt másfél évtized legnagyobb slágereiből válogatnak majd. Születésnapi meglepetésként a HOOLIGANS zenekart választotta első magyarországi nagykövetének az extravagáns ékszereiről ismert THOMAS SABO nemzetközi ékszermárka. Az Ördög Tibor "Csipa", Tóth Tibor, Kiss Endre "Endi" és Késmárki Zsolt alkotta formáció a nyilvános fellépésein ezentúl a THOMAS SABO ékszereit viseli majd. A jubileumi 8-Szemközt Turné exkluzív, Thomas Sabo ékszerbemutatóval egybekötött sajtóeseményére 50 szerencsés rajongót is meghívott a zenekar, akik a sajtó képviselői mellett részt vehettek a rendezvényen.

A jubileumát ünneplő HOOLIGANS zenekar hatalmas lendülettel vetette bele magát a megújulásba: ennek első jeleként megújult a hivatalos honlap, a http://hooligansweb.hu, amely a továbbiakban minden zenekarral kapcsolatos tartalmat összefoglal. A rajongók nagy örömére elkészült a 8-szemközt album második videója is: az Illúzió után a Küzdj az álmodért című dalhoz forgattak klipet. A készülő válogatáslemez előszeleként már a 8-szemközt című albumra is felkerült két korábbi sláger, a Paradicsom és a Várok rád újraértelmezett verziója – az elmúlt évek legnagyobb slágereit ugyanis egy dupla válogatáslemezen foglalják össze.

Kámán Ildikó marketing menedzser elmondta, hogy az EMI nagyon büszke arra, hogy náluk van az ország egyik legsikeresebb zenekara. Nem sorolta fel az érdemeiket, mert bátran állítható, hogy nincs olyan zenei díj, amit ne vittek volna haza az elmúlt 15 évben. Az EMI gondozásában 5 arany- és 1 platinalemez született, igazán nagyszerű, hogy a sikerekben részt vehettek. A jubileumot a lemezkiadó egy best of kiadvánnyal ünnepli, mely októberben lát napvilágot. A válogatás közben rá kellett jönniük, hogy annyi sláger, annyi gyöngyszem született a 15 év alatt, hogy egy lemezre nem fér fel, ezért kedveskednek a dupla albummal.

A válogatáslemezt nemcsak a rajongóknak ajánlják – akiknek esetleg nem sikerült begyűjteni az eddigi sorozatot – hanem azoknak is, akik szeretnék megismerni az együttes esszenciáját. A jubileumi évre a HOOLIGANS egy különleges koncertturnéval is készül, ami május elejétől indult országszerte: a másfél évtized legkedvesebb dalaiból álló műsort a turnét záró, 2011. december 11-i ünnepi hangversenyen is előadják a Papp László Budapest Sportarénában. A hangverseny szervezői elmondták, hogy nagy öröm és nagy megtiszteltetés, hogy az ország elsőszámú rock and roll bandájának szervezhetik a jubileumi koncertjét. Úgy érezték, hogy a banda megérdemel egy méltó helyszínt, így esett a választás a Papp László Budapest Sportarénára. Ott fognak dübörögni a hangfalak, óriási nagy bulit szerveznek a fiúknak. Bíznak benne, hogy a hátralévő hónapokban a nagyon komoly megjelenésekkel és kampányukkal, és természetesen a zenekar rajongóinak segítségével teltházat tudnak varázsolni az Arénába. Úgy szeretnék zárni az évet, hogy 2011 rock and roll bulija a Hooligans zenekar nevéhez fűződjön.

Az elmúlt évek izgalmas és fordulatos történetét Zoltán János író egy gazdagon illusztrált dokumentumregényben foglalta össze: a könyv lapjain megkapjuk a választ olyan kérdésekre, mint a vidékiség, a stílus, a szövegvilág, a háttérmunka és az előadásmód összefüggései.

Az író megjegyzése szerint a könyvben nem csak dokumentumok, hanem riportok is lesznek, közelebb hozva az olvasóhoz a zenével már megismert fiúkat, akik mindenképpen a legjobbak közé sorolhatók. Az eltelt 15 év garancia a következő 15 sikereire! Az országos koncert sorozat a napokban a Testnevelési Főiskolán elkezdődött, a továbbiakról a honlapon lehet tájékozódni. Az előzetes forgatókönyvek szerint 60-70 fellépésük lesz a decemberi záró buliig. Szabó Gábor, a Thomas Sabo képviselője az ékszerbemutató előtt megemlítette, hogy olyan zenészekkel igyekeznek együttműködni, akik sokat tettek-tesznek azért, hogy a rock és pop zene éljen, nos ilyen a Hooligans. Hab a tortán, hogy a Sabo Ékszerei abszolút passzolnak a csapathoz! Megjegyzem, hogy a Thomas Sabo nemzetközi nagykövete Katy Perry, és hozzájuk tartozik Nico Rosberg a fiatal és tehetséges Forma 1-es versenyző is. Komoly sztárokkal került egy csapatba a Hooligans. Koccintással ünnepeltük meg a zenekar ékszeres frigyét, és következett az ékszerbemutató, majd végül a nagy izgalommal várt zenélés, a meghívott rajongók örömére. Feldübörögtek a hangfalak, kattogtak a fényképezőgépek, feledhetetlen élményt szerezve minden vendégnek.

 http://hooligansweb.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük