2023.március.30. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

450 tonna virslivel készül a Tesco szilveszterre

2 perc olvasás

aaa_25.jpgA Tesco idén is széles választékot biztosít vásárlói számára a szilveszteri ünnepléshez: virsliből mintegy 450 tonnával, lencséből 200 ezer csomaggal, pezsgőből pedig közel 1,5 millió palackkal készül az év utolsó napjaira.

A szilveszter éjféli koccintás elmaradhatatlan itala a pezsgő, aminek forgalma a Tesco áruházakban szilveszter előtt közel 40 százalékkal emelkedik. A legkeresettebb pezsgők listáját az édes vezeti, ezt követi a félszáraz és a száraz. A különlegességek kedvelői válogathatnak a proseccók és az exkluzív, díszdobozos pezsgők között is. Természetesen a gyermekek sem maradnak ki a ünneplésből: „gyerekpezsi” alma, szőlő, eper, barack és meggy ízekben kapható, melyek közül a legnépszerűbb az alma.

 

Nincsen szilveszter virsli nélkül: a Tesco idén közel 100 félével készül. Szilveszterkor a hagyományoknak megfelelően a sertésből készült virslit választja a legtöbb vásárló, és a legnépszerűbb a frankfurti és a juhbeles virsli. A termék ebben az időszakban a legkeresettebb, az egész decemberi virsliforgalom közel 55-60 százaléka a két ünnep között zajlik. A virsli mellé lencsét szokás fogyasztani, így ebből 200 ezer csomaggal készül a Tesco, és közel tízszeres forgalomnövekedésre számít. A szilveszteri menü gyakran kiegészül egészben sült malaccal: szilveszteri malac eleje és hátulja 112 áruházban lesz kapható.

 

Az ünneplés elengedhetetlen kiegészítői is megtalálhatók a Tesco áruházakban: mintegy 37 féle partikellékkel készül az áruházlánc az új év köszöntésére. Ezek közül a legnépszerűbb a hagyományos konfetti, a konfettiágyú és a trombita, valamint a világító kiegészítők, például a karkötő, fejpánt és színes parókák.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.