2024.május.20. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

6 kártyanyomtató, amiről tudnia kell!

6 perc olvasás
A kártyanyomtatók napjainkban egyre nélkülözhetetlenebb eszközökké válnak az üzleti környezetben.
kartyanyomtato

A kártyanyomtatók napjainkban egyre nélkülözhetetlenebb eszközökké válnak az üzleti környezetben. Legyen szó céges belépőkártyákról, tagsági kártyákról vagy akár hűségkártyákról, egy minőségi kártyanyomtató segítségével könnyedén és professzionálisan hozhatjuk létre az igényeinknek megfelelő kártyákat.

A piacon számos kiváló minőségű kártyanyomtató található, amelyek különböző igénynek tesznek eleget. Az alábbiakban hat megbízható készüléket mutatunk be, amelyek az IBCS Hungary kínálatában is megtalálhatók. Ismerje meg a legjobb nyomtatókat, és válassza ki az Ön számára ideális eszközt!

▶ Zebra ZC10L – a látogatói kártyanyomtató

Az új Zebra ZC10L a ZC család első tagja, amely kifejezetten látogatói kártyák készítésére lett tervezve. A készülék hagyományos szublimációs eljárással dolgozik.

A ZC10L alkalmas speciális méretű (140×88 mm) kártyák előállítására, amelyek egyik oldalára színesben, míg a másik oldalára fekete színben nyomtat. A műanyag kártyákra nemcsak vonalkódok, hanem grafikai elemek, logók, alfa-numerikus karakterek és fényképek is kerülhetnek, így teljes mértékben testre szabhatók.

A látogatói kártyák előnye, hogy nagyobb méretük lehetővé teszi több információ elhelyezését a rendezvényről vagy eseményről, így ideális választás konferenciákhoz, zenei koncertekhez, fesztiválokhoz, klubokhoz és sportrendezvényekhez.

▶ Zebra ZC100 – belépőszintű, mégis mindent tud

Az új Zebra ZC100 a ZC család második tagja, amely belépőszintű megoldást kínál mindenki számára, aki professzionális minőségű kártyákat szeretne előállítani. A nyomtató hagyományos szublimációs eljárással dolgozik.

A készülékben automatikusan állítható a kártyavastagság, ami könnyebb adagolást tesz lehetővé. Emellett a vékonyabb kialakításnak köszönhetően gond nélkül elhelyezhető az íróasztalon, így kisebb munkaterületen is igénybe vehető.

A kimeneti tálca akár száz darab kártyát is képes fogadni, így nem kell figyelni a kártyatartóra nyomtatás közben. A festékszalag cseréje is egyszerűbb és gyorsabb, ami szintén tovább fokozza a hatékonyságot.

A Zebra ZC100 kártyanyomtató ideális választás irodákban, kereskedelmi környezetben, klubokban és szórakozó helyeken, valamint üzemekben és gyárakban is, ahol a kártyák segíthetnek a nyilvántartásban és a munkaidő precíz elszámolásában.

▶ Zebra ZC300 – középszintű kártyanyomtató, átlagon felüli teljesítménnyel

Zebra ZC300 kártyanyomtató a ZC család harmadik tagja, amely középszintű megoldást kínál azoknak, akiknek fontos a megbízhatóság és az átlagon felüli teljesítmény. Ez a nyomtató is hagyományos szublimációs eljárással dolgozik.

A Zebra készüléke rendelhető egy vagy kétoldalas változatban, illetve egyedi lehetőséget biztosít a kártyafordító egység utólagos beszerelésére, így könnyedén alakítható át egyoldalasról kétoldalasra. Az eszköz nagyméretű színes LCD kijelzővel van felszerelve..

zebra zc300 kartyanyomtato

A kártyavastagság automatikusan állítható, így könnyebb adagolást biztosítva a nyomtató számára. A ZC300 lehetővé teszi különböző vastagságú kártyák felváltva történő használatát.

A nyomtató rugalmasan kezeli a műanyag kártyákat, amelyekre nemcsak vonalkódok, hanem grafikai elemek, logók, alfa-numerikus karakterek és fényképek is kerülhetnek. Opcionálisan rendelhető mágneskártya kódoló egységgel, így alkalmas beléptető kártyák, tagsági és hűségkártyák személyre szabott készítésére és nyomtatására.

A Zebra ZC300 ideális választás irodákban, kereskedelmi környezetben, klubokban, szórakozóhelyeken és üzemekben.

▶ Zebra ZC350 – a kártyanyomtatók új generációja

A Zebra ZC350 kártyanyomtató a ZC család legújabb tagja, amely a professzionális kártyanyomtatás új dimenzióját képviseli. Rendelhető egy vagy kétoldalas változatban.

zebra zc350 kartyanyomtato ibcs

A készülék nagyméretű színes LCD kijelzővel rendelkezik, amely egyszerű és intuitív kezelést tesz lehetővé. A kártyanyomtatás során olyan speciális szalagokat használ, mint a dupla védőbevonatú festékszalag, amellyel akár a laminálás tartóssága is elérhető.

A Zebra ZC350 ideális választás irodákban, kereskedelmi környezetekben, klubokban és szórakozóhelyeken, valamint üzemekben, ahol a kártya segíthet a pontos munkaidő-nyilvántartásban és a hatékony beléptetésben.

▶ Zebra ZXP7 – a hatékony és megbízható kártyanyomtató

A Zebra ZXP7 az amerikai gyártó hagyományos kártyanyomtatóinak legújabb színes változata, amely ideális megoldást nyújt közepes és nagyobb volumenű nyomtatási igények kieelégítésére. Képes egyoldalas színes vagy monokróm nyomtatásra.

A kártyaadagoló egység átlátszó fedéllel rendelkezik, így könnyen látható a nyomtatás folyamata és az adagoló telítettsége. A nyomtató automatikusan felismeri a kártya vastagságát, így manuális beállításra nincs szükség.

Az új Zebra ZXP7 sebessége jelentősen magasabb a korábbi modellekhez képest, így egy óra alatt akár 1375 monokróm egyoldalas kártya vagy 300 színes kártya is nyomtatható vele.

A laminálás során egy vastagabb, kaparásálló átlátszó vagy biztonsági réteg kerül a kártyára, ami 2-3 évről akár 5-8 évig is meghosszabbíthatja a kártya élettartamát.

A Zebra ZXP7 ideális választás kereskedelmi célokra, munkaidő-nyilvántartásra és beléptető rendszerekhez, valamint állami igazolványok készítésére.

▶ Zebra ZXP9 – a továbbfejlesztett retranszfer kártyanyomtató

Az új Zebra ZXP9 printer a Zebra ZXP8 retranszfer kártyanyomtató továbbfejlesztett változata, amely a legújabb fejlesztésű retranszfer technológiát alkalmazza. Ennek lényege, hogy a nyomtató először egy átlátszó, rugalmas hordozó fólia szalagra nyomtatja a kártya negatívját szublimációs eljárással, majd átviszi azt a kártyára.

A Zebra ZXP9 nyomtató gyorsabb nyomtatási sebességet kínál az előző

modellekhez képest, lehetővé téve akár 170 kétoldalas színes kártya készítését egy óra alatt. Ennek érdekében az új nyomtató egy védjegyezett eljárással egy időben nyomtatja mindkét oldalát a kártyának, ami hatékonyabbá teszi a nyomtatási folyamatot.

A fenti kártyanyomtatók áttekintése remélhetőleg segítséget nyújtott abban, hogy megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb eszközt. Az IBCS Hungary kínálatában széles választék áll rendelkezésre, így bármilyen igényre megtalálhatja a megfelelő megoldást. Ne habozzon választani a minőségi nyomtatók közül, és lépjen egy új szintre a kártya előállításában és testreszabásában!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.