2024.április.30. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

2012. Február 19-én érkezik A cég – Világpremier az AXN csatornán!

4 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/58031"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/images_521.thumbnail.jpeg" border="0" width="100" height="56" /></a></span>Mitch McDeere és családjának története John Grisham A cég (The Firm) című könyve és a regény alapján készült film befejezése után tíz évvel folytatódik.</p> <p> 

images 521.thumbnailMitch McDeere és családjának története John Grisham A cég (The Firm) című könyve és a regény alapján készült film befejezése után tíz évvel folytatódik.

 

images 521.thumbnailMitch McDeere és családjának története John Grisham A cég (The Firm) című könyve és a regény alapján készült film befejezése után tíz évvel folytatódik.

 

Az AXN tévécsatorna februárban világpremierként tűzi műsorára A cég című új amerikai sorozatot. Az AXN legújabb műsora, a Sony Pictures Television (SPT) Networks, az eOne Television valamint a Paramount Pictures közös koprodukciójában valósult meg. A cég premierje dupla epizóddal – amely az azonos című mozifilm, illetve John Grisham regényének folytatása – február 19-én 20:00-tól lesz látható, kizárólag az AXN műsorán. A további premier epizódok február 28-tól (keddenként) 22:00-tól érhetők el.

John Grisham amerikai regényíró 1991-ben publikált regénye A cég (The Firm) illetve az ez alapján 1993-ban, Tom Cruise főszereplésével, azonos címmel bemutatott hollywoodi kasszasiker folytatásában Mitch McDeere története tíz évvel később folytatódik. Mitch annak idején friss diplomájával a menő, sőt túlságosan is ideális jogi cégnél, a Bendini, Lambert & Locke-nál helyezkedett el, amelyről hamarosan kiderült, a chicagói maffia fedőszervezete. E felfedezésével élete örökre megváltozott. A család tíz nehéz évet töltött a szövetségi tanúvédelmi programban, ám most úgy döntenek, visszatérnek valódi életükbe. Mitch (Josh Lucas), Abby (Molly Parker), Ray (Callum Keith Rennie) és Tammy (Juliette Lewis) – a rendőrbírák javaslata ellenére kilépnek a tanúvédelmi programból, és Washington D.C.-ben telepednek le. Mitch egy kis ügyvédi irodát nyit, ahol Ray, a bátyja nyomozza le a tárgyalt bűnügyek tényeit. Ezúttal két afroamerikai tinédzser esetén dolgoznak, ám közben sokasodnak a problémák és így elfogadják a neves jogi iroda, a Kinross&Clark társulási ajánlatát. Azonban rövidesen szembesülniük kell a tényekkel, a múlt kísértetei ma is komoly veszélyeket hozhatnak, sehol és sosem lehetnek igazán biztonságban.

Lukas Reiter kreatív csapata és A cég című nemzetközi bestseller szerzője, John Grisham az izgalmas történet mellett a színészek kilétét sem bízták a véletlenre. Főszerepben Josh Lucas, amerikai színész-producer, akit többek között a Mindenütt nő valamint Az igazság ára című produkciókból ismerhetünk. Feleségét (Abby McDeere) Molly Parker alakítja, akit 2011-ben láthattuk a Showtime világsikerű sorozatában, a Dexterben. Mitch szexi titkárnője (Tammy Hemphill), Juliette Lewis a Cape Fear – A rettegés fokában nyújtott, Oscar®-jelölt szerepével kivívta a nézők és a kritikusok elismerését is. Mitch McDeere bátyja Ray McDeere megformálásához Callum Keith Rennie angol színészt kérték fel.  Nevéhez többek között a Harper-sziget, a Csillagközi romboló, Pillangó-hatás, valamint a Felejtés bére című szériák köthetők.

A vadonatúj dráma producerei Lukas Reiter – akinek nevéhez fűződik többek között a „Különleges ügyosztály" (Law & Order) valamint John Grisham, a sorozat alapjául szolgáló könyv írója, egykori jogász. A cég az első, a Sony Pictures Television (SPT) Networks, az eOne Television valamint a Paramount Pictures közös koprodukciójából létrejött sorozat, amelyet a csatorna nézői 111 helyen, többek között Ázsiában, Latin-Amerikában, Közép-Európában, Olaszországban, Afrikában és Oroszországban is láthatnak, és amit több mint 20 nyelven sugároznak majd.

 

PREMIER: 2012.február 19. 20:00 AXN

További premier epizódok: 2012. február 28-tól (keddenként) 22:00-tól

 

Az egyes epizódok a tévépremiert követően két hétig elérhetőek lesznek az AXN Playerben.

Az AXN sorozatának előzményeit a Geopen Könyvkiadó Kft. gondozásában megjelenő; John Grisham: A cég című regény segítségével eleveníthetjük fel.

 

Lantai József

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.