2024.július.17. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Budapest Airport repülőjegy sorsolást is tart az Utazás 2012-n

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/58521"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/images_562.thumbnail.jpeg" border="0" width="100" height="68" /></a></span>Ismét kedvező repülőjegy foglalási árakkal, sőt minden nap ingyen repülőjegy kisorolásával várja a látogatókat a Budapest Airport az Utazás 2012 kiállításon a kőbányai vásárközpontban. A Budapest Airport az F pavilon 303. standján állít ki és megjelenésével a tavaly tavasszal megnyílt SkyCourt-ot (Égi Udvart), a 2-es terminál új épületét idézi.</p> <p> 

images 562.thumbnailIsmét kedvező repülőjegy foglalási árakkal, sőt minden nap ingyen repülőjegy kisorolásával várja a látogatókat a Budapest Airport az Utazás 2012 kiállításon a kőbányai vásárközpontban. A Budapest Airport az F pavilon 303. standján állít ki és megjelenésével a tavaly tavasszal megnyílt SkyCourt-ot (Égi Udvart), a 2-es terminál új épületét idézi.

 

images 562.thumbnailIsmét kedvező repülőjegy foglalási árakkal, sőt minden nap ingyen repülőjegy kisorolásával várja a látogatókat a Budapest Airport az Utazás 2012 kiállításon a kőbányai vásárközpontban. A Budapest Airport az F pavilon 303. standján állít ki és megjelenésével a tavaly tavasszal megnyílt SkyCourt-ot (Égi Udvart), a 2-es terminál új épületét idézi.

 

A régi és az újonnan bejelentett járatokra egyformán lehet jegyet foglalni a Budapest Airport standján a Hungexpo vásárvárosban az Utazás 2012 kiállításon. Elsősorban a tavaszi és a nyári időszakra kínálnak kedvező árú repülőjegyeket a budapesti repülőtér légitársasági partnerei a kiállítás négy napja alatt, vagyis március 1. és 4. között. A foglaláshoz az érdeklődők a standon egy tájékoztató kupont is kapnak, amelynek kódjával akár otthonról is érvényesíteni lehet a repülőjegyekhez kínált, 50 %-os parkolási kedvezményt. A repülőjegy foglalási díját a Budapest Airport átvállalja.

 

Egy sor légitársaság az Utazás 2012 kiállításhoz időzítve ingyenes repülőjegyet ajánlott fel (két fő részére) amelyet a Budapest Airport standján sorsolnak ki. Fontos tudni, hogy a sorsoláson csak azok vehetnek részt, akik előzőleg regisztrálnak a Budapest Airport standján. A sorsolásra a cseh CSA, a német airBerlin, az ír Ryanair valamint török Turkish Airlines ajánlott fel jegyeket. A látogatók számára – különleges digitális technikával – olyan emlékfotók is készülnek, amelyekhez a budapesti légitársaságok gépei vagy ismert külföldi tájképek adják a hátteret.

 

A szerencséjét minden látogató kipróbálhatja a repülőtér kereskedelmi kínálatából ízelítőt adó más játékokkal is. A televízióból ismert Szerencsekerék mintájára a Budapest Airport standján is meg lehet pörgetni a hatalmas kereket, amellyel a repülőtéri üzletek kínálatából származó ajándéktárgyakat lehet nyerni. A sorsoláshoz a Heinemann Duty Free, az Interchange, a Hungaricum Wine & Food, a Szamos valamint a Lian Day Spa ajánlott fel ajándékot vagy utalványt.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.