2022.augusztus.14. vasárnap.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

– A Fujitsu STYLISTIC Q738 a táblagépek mobilitását a noteszgépek produktivitásával ötvözi – a modell az üzleti felhasználóknak szánt „többmódú” ultramobil táblagépek új kínálatának első tagja

4 perc olvasás

aaa_29.jpgA Fujitsu bemutatta legújabb levehető billentyűzetű „kettő az egyben” modelljét – a Fujitsu STYLISTIC Q738 táblagépet. A táblagépek mobilitását a noteszgépek teljesítményével és produktivitásával ötvöző, tartós STYLISTIC Q738 ideális választás a hatékony mobil munkavégzéshez.

 

Masszív magnézium borítása és megerősített szélei révén a strapabíró kivitelű STYLISTIC Q738 jól tűri a mobil használattal járó véletlen ütődéseket, koccanásokat. Többpontos érintésvezérlést támogató, 13,3 hüvelykes, tükröződésmentes, széles Full HD kijelzője közvetlen napfényben is használható, 8. generációs Intel® Core™ processzora pedig noteszgépekre jellemző teljesítményt biztosít. A mindössze 789 gramm induló súlyú STYLISTIC Q738 könnyen hordozható, mégis nagy teljesítményű eszköz, amelyen gazdája bárhol és bármikor dolgozhat az egész napot lefedő akkumulátor-üzemidőnek köszönhetően.

 

A robusztus kivitelű STYLISTIC Q738 az irodán túl olyan ágazatokba is ajánlott, ahol a felhasználó egész nap magával viszi, és többféle környezetben is használja eszközét (pl. egészségügy és pénzügyi szolgáltatások). A Microsoft Windows 10 Pro vagy Windows 10 Home operációs rendszerrel rendelhető „kettő az egyben” táblagép nagyvállalati szintű biztonsági megoldásokkal, köztük opcionális ujjlenyomat- és SmartCard-olvasóval rendelkezik.

 

A STYLISTIC Q738 csatlakozás terén is gazdag funkcionalitást kínál. Az opcionális 4G/LTE modul mellett USB-C portja is van a portreplikátorhoz történő csatlakozáshoz. A bölcső és a csatlakoztatható háttérvilágított billentyűzet lehetővé teszi az ergonomikus munkavégzést, és megkönnyíti a táblagép integrálását a céges hálózatba.

 

„A rugalmas és nagy teljesítményű mobileszközök kulcsszerepet játszanak a munkahelyi környezet átalakulásában. Elemzői felmérések szerint a ’kettő az egyben’ eszközök előkelő helyen szerepelnek az idei év beszerzési prioritásai között a dolgozói produktivitás, mobilitás és rugalmasság fokozására törekvő szervezeteknél. A modern irodai és mobil munkastílusok mellett ezek a többmódú eszközök a csoportmunkát és a csoportok közötti információmegosztást is hatékonyan támogatják. A felhasználók igényei szerint megtervezett, nagy teljesítményű eszközök széles kínálatával a Fujitsu gondoskodik róla, hogy ügyfelei a jövő követelményeit forma és funkció szempontjából maradéktalanul kiegészítő munkaeszközökhöz jussanak” – hangsúlyozta Lüdiger Landto, a Fujitsu kliensszámítástechnikai eszközökért felelős vezetője az EMEIA-régióban. 

 

LIFEBOOK T938 és 360 fokban átfordítható LIFEBOOK P728 „kettő az egyben” táblagép

A Fujitsu szintén ma mutatja be a legújabb 8. generációs Intel® Core™ processzorokkal szerelt, új, átalakítható LIFEBOOK T9382 táblagépet és a 360 fokban átfordítható LIFEBOOK P7283 „kettő az egyben” táblagépet. A LIFEBOOK T938 5 megapixeles (5MP) hátsó kamerájával a felhasználók a mobiltelefonoknál megszokott módon készíthetnek fényképeket és rögzíthetnek videókat, míg az első kamera a videókonferenciákhoz való csatlakozáshoz ideális.

 

Ár és piaci bevezetés

A STYLISTIC Q738 és a LIFEBOOK P728 világszerte 2018. január 18-tól kapható4. Az EMEIA-régióban a LIFEBOOK T938 már jelenleg is megvásárolható. Az árak modelltől, konfigurációtól és országtól függően változnak.

 

1 Az érintőképernyős adatbevitelt és többféle billentyűzetet támogató Fujitsu STYLISTIC Q738 táblagéphez használható Wacom digitális toll mintegy 4000 különböző nyomásszintet érzékel.

2 A Fujitsu LIFEBOOK T938 nagy teljesítményű notesz- és táblagép ultrahordozható, átalakítható csomagban, mindkét irányban elfordítható 13,3 hüvelykes kijelzővel, új 5 megapixeles kamerával. Az opcionális 4G/LTE, a GPS, a WLAN, a Bluetooth, a tartós SSD opciók, a gyorsan töltődő, felhasználó által cserélhető, tartós akkumulátor révén soha nem látott mobilitást biztosít az üzleti felhasználóknak. Biztonságát SmartCard-olvasó, tenyérvéna- és ujjlenyomat-érzékelők, OPAL-titkosított meghajtók és TPM modul garantálják. A továbbfejlesztett, háttérvilágított billentyűzet, az opcióként választható, rendkívül nagy felbontású Full HD kijelzők és az opcionális portreplikátor út közben és az irodában is ergonomikus munkavégzést tesznek lehetővé.

3 A 360 fokban átfordítható, kivételesen könnyű Fujitsu LIFEBOOK P728 „kettő az egyben” noteszgép négy üzemmóddal támogatja a rugalmas és sokoldalú munkavégzést. Az ergonomikus, tükröződésmentes 12,5 hüvelykes Full HD kijelzőt, jövőbiztos USB-C csatlakozást, fejlett biztonsági funkciókat (pl. PalmSecure® tenyérvéna-alapú azonosítást) és egész napos akkumulátor-üzemidőt nyújtó LIFEBOOK P728 súlya alig 1,2 kg. Így gazdája bel- és kültéren is teljes szabadsággal dolgozhat.

4 A japán piacon 2018. február a bevezetés tervezett dátuma.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.