2023.szeptember.24. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

„Mindenki Karácsonya” a WestEnd City Center Cinema City mozitermében

3 perc olvasás

161213_439_k.jpgDecember 11-én a WestEnd Bevásárlóközpont Cinema City mozitermében 300 hátrányos helyzetű, rossz anyagi körülmények között élő gyermeknek rendez karácsonyi ünnepséget az NGYSZ és támogató partnerei, Budapest Főváros Önkormányzata és a házigazda WestEnd City Center. A karácsonyfa alól természetesen az ajándékok sem hiányozhatnak!

 

Hétfőn 13 órától várakozással teli gyerekek népesítik be a WestEnd City Centerben található Cinema City mozitermét. Kivételesen azonban nem filmvetítésre kerül sor, hanem a kicsiket egy különleges karácsonyi programmal várják a szervezők, a Budapesti Operettszínház művészeivel, Radics Gigivel, Caramellel és a Mikulással együtt.

 

A Szolgálat és támogatói hátrányos helyzetű, sérült, valamint családsegítő szolgálatok által kiválasztott budapesti és Pest megyei intézményekből hívtak meg gyerekeket, hogy szebbé tegyék számukra az ünnepet. Legtöbbjük csak ezen az egy délutánon tapasztalhatja meg a karácsony melegségét, meghittségét, és csak itt kap karácsonyi ajándékokat.

A Budapesti Operettszínház és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat hosszú távú együttműködésének köszönhetően az Operettszínház művészei évről évre részt vesznek a Mindenki Karácsonya rendezvényen. Idén Kékkovács Mara és Bálint Ádám szórakoztatja a gyerekeket és gondoskodik a vidám hangulatról.  A rendezvényt 18. éve befogadó WestEnd City Center jóvoltából ebben az évben Caramel és Radics Gigi is fellép a műsorban. Miközben az arcfestők dolgoznak, a gyerekek fotózkodhatnak a művészekkel, autogramot kérhetnek tőlük. A karácsonyi csomagokat a Gyermekmentő Szolgálat legnagyobb és legrégebbi támogatója, az OTP Bank, továbbá a WestEnd City Center és együttműködő partnerei töltik meg ajándékokkal.

Az OTP Bank idén is különleges meglepetéssel készült az eseményen részt vevő gyerekeknek. Karácsonykor előkerülnek a féltve őrzött családi receptek és sorra készülnek a finom házi sütemények az ünnepi asztalra. Ezt az élményt, a karácsony ízét szeretnék idén a gyerekeknek ajándékozni, a Bank munkatársai által sütött finomságok formájában.

 

A musical-előadás és a rövid koncertek után, 14 órától, Fáth Péter, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat titkára, Szalay-Bobrovniczky Alexandra, főpolgármester-helyettes, Szabó Dóra, az OTP Bank PR senior szakértője, Mészáros Beatrix, a METRO Kereskedelmi Kft Brandig osztályvezetője és László Kata, a WestEnd City Center marketing igazgatója ajándékozza meg a gyerekeket.

 

Budapest Főváros Önkormányzata és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat, a WestEnd City Center támogatásával minden évben megtartja a „Mindenki Karácsonya” elnevezésű rendezvényét.

 

A rendezők idén köszönetet mondanak az Auchan Magyarország Kft.-nek, a Semes Kóser Pékségnek, a Budapesti Operettszínháznak, a Penny Market-nek, az Emberi Erőforrások Minisztériumának, az Élelmiszerbanknak, a METRO Kereskedelmi Kft.-nek, a Smile Palacsintának, Caramelnek, Radics Giginek és a Lego Magyarországnak, hogy ajándékaikkal emlékezetessé teszik a rászoruló gyermekek karácsonyát.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.