2022.05.24.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A bankkártyás fizetés most félezer forintot ér a T-Home és T-Mobile távszámlásainak

2 min read
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/57024"><img class="image image-preview" src="/files/images/logo_tavszamla.png" border="0" width="256" height="78" /></a></span>Azok a távszámla rendszerhez csatlakozott Telekom ügyfelek, akik most MasterCard® vagy Maestro® bankkártyájukkal, illetve MasterCard Mobile alkalmazással fizetik T-Home és/vagy T-Mobile számláikat, 500 Ft egyszeri kedvezményt kapnak.

Azok a távszámla rendszerhez csatlakozott Telekom ügyfelek, akik most MasterCard® vagy Maestro® bankkártyájukkal, illetve MasterCard Mobile alkalmazással fizetik T-Home és/vagy T-Mobile számláikat, 500 Ft egyszeri kedvezményt kapnak.

Azok a távszámla rendszerhez csatlakozott Telekom ügyfelek, akik most MasterCard® vagy Maestro® bankkártyájukkal, illetve MasterCard Mobile alkalmazással fizetik T-Home és/vagy T-Mobile számláikat, 500 Ft egyszeri kedvezményt kapnak.

Az ajánlat 2012. január 2-től visszavonásig érvényes azon lakossági ügyfelekre vonatkozóan, akik az akció időtartama alatt sikeres T-Home és/vagy T-Mobile számlafizetési tranzakciót végeznek a Távszámla felületen (www.tavszamla.hu) MasterCard vagy Maestro bankkártyával, illetve MasterCard Mobile alkalmazással.    A bruttó 500 Ft kedvezményt a tranzakciót követő első vagy második számla végösszegéből vonják le, az esetleges maradványösszeget a következő számlában írják jóvá. A kedvezmény folyószámlánként egy számlára vehető igénybe, és egy ügyfél csak egyszer jogosult az igénybevételére. A kedvezmény alapja a számla végösszege.

Az elektronikus számlamegjelenítési és fizetési szolgáltatással, azaz a Távszámlával akár otthonról, saját időbeosztáshoz igazodva, internetes felületen, néhány kattintással tekinthetők meg és egyenlíthetők ki meghatározott távközlési és közüzemi számlák. A szolgáltatást igénybe vevők amellett, hogy egyszerű, gyors és kényelmes ügyintézési formát választanak, a környezetüket is óvják, hiszen a papír alapú számlázás helyett elektronikus úton férhetnek hozzá számláikhoz. A Távszámla szolgáltatásra történő regisztráció és a szolgáltatás igénybevétele díjmentes (internet előfizetés szükséges hozzá).    

A további részletek és feltételek a www.tavszamla.hu oldalon olvashatók.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.