2022.szeptember.27. kedd.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Budapest Airport tájékoztatása a MALÉV leállással kapcsolatban

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/57785"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/images_497.thumbnail.jpeg" border="0" width="100" height="56" /></a></span>A Budapest Airport köszönetét fejezi ki a Malév összes utasának, akik reggel 5 óra óta türelemmel és megértéssel működtek együtt a Malév és a Budapest Airport munkatársaival a nemzeti légitársaság váratlan leállását követően. A második napon már nem volt tumultus, tömeg.</p> <p> 

images 497.thumbnailA Budapest Airport köszönetét fejezi ki a Malév összes utasának, akik reggel 5 óra óta türelemmel és megértéssel működtek együtt a Malév és a Budapest Airport munkatársaival a nemzeti légitársaság váratlan leállását követően. A második napon már nem volt tumultus, tömeg.

 

images 497.thumbnailA Budapest Airport köszönetét fejezi ki a Malév összes utasának, akik reggel 5 óra óta türelemmel és megértéssel működtek együtt a Malév és a Budapest Airport munkatársaival a nemzeti légitársaság váratlan leállását követően. A második napon már nem volt tumultus, tömeg.

 

A Budapest Airport és a Malév személyzete minden tőle telhetőt megtett és megtesz annak érdekében, hogy az utas-kiszolgálásban komoly fennakadások ne lépjenek fel, a Malév utasai visszakapják jegyeik árát, illetve, hogy az utazás közben Budapesten rekedt utasoknak gondját viselje.

 

A Budapest Airport külön köszönetet mond repülőtéri partnereinek, a légitársaságoknak, a földi személyszállító társaságoknak, a vendéglátóipari és kereskedelmi szolgáltatóknak, akik a bajba jutott utasok segítségére siettek járatsűrítésekkel, nagyobb kapacitású repülőgépek beállításával, új járatok felajánlásával, buszjáratokkal és más rendkívüli szolgáltatásokkal. Az ezektől a partnerektől kapott támogatás rendkívül nagy segítséget jelentett a Budapest Airport számára a mai napon kialakult váratlan helyzet kezelésében.

 

A Budapest Airport azt tanácsolja az utasoknak, hogy repülőjegyek foglalása esetén elővigyázatossággal járjanak el, és csak a megfelelő engedélyekkel és szerződésekkel rendelkező légitársaságok járataira váltsanak jegyeket. A meg nem erősített, szerződésekkel alá nem támasztott járatokra való foglalásokból eredő károkért, illetve a légitársaságok ezekhez kapcsolódó marketing ajánlataiért a Budapest Airport természetesen nem tud felelősséget vállalni.

 

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.