2024.május.18. szombat.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Budapest Rooftop Cinema és MOL Limo bemutatja: Westend Drive-In Cinema

3 perc olvasás
a budapest rooftop cinema és mol limo bemutatja: westend drive-in cinema

Stílusosan bőgeti fel a motorokat a Budapest Rooftop Cinema, a MOL Limo és a Westend bevásárlóközpont közös autósmozija: a Coen testvérek kultikus A nagy Lebowski című filmjével indul június 3-án, szerdán 21 órakor a Westend Drive-In Cinema.

Nyolc év alatt a Budapest Rooftop Cinema megtanult minden helyzethez alkalmazkodni, minden kihívással megküzdeni – most sincs ez másképpen, amikor a járványveszély miatt még mindig életben vannak a rendezvényeket korlátozó intézkedések, így se moziba, se tetőmoziba nem mehetünk. A csapat nagyon sokat gondolkodott rajta, hogyan tudná mégis biztonságos körülmények között lehetővé tenni, hogy Budapestnek idén se kelljen lemondania a kultklasszikus és örökzöld mozis slágerekről.

A megoldást a MOL Limóval és a Westend bevásárlóközponttal közösen szállítja a főváros meghatározó filmvetítő formációja: talán a filmrajongóknak is legalább akkora öröm, mint a szervezőknek, hogy a kijárási korlátozások feloldásával, június 1-től ismét lesz Budapesten autósmozi – méghozzá a Westend külső parkolójában. A Westend Drive-In Cinema nevet viselő moziban a Budapest Rooftop Cinemában megszokott klasszikus filmek lesznek műsoron: A nagy Lebowski című kedvencet nem kisebb alkotások követik a nyitóhéten, mint az Amerikai szépség, a Joker, a Pomádé és a Vissza a jövőbe. Az éppen aktuális műsort az érdeklődők mindig megtalálják a Budapest Rooftop Cinema honlapján és Facebook-oldalán.

Az elmúlt hetekben az egészségügyi dolgozók, rendőrök, mentősök, tűzoltók még az átlagosnál is többet tettek az emberekért, ezért a szervezők úgy döntöttek, hogy vetítésenként 5 autós helyet ingyen biztosítanak a számukra. Ezekre a helyekre a vetítés előtti napon 18 óráig emailben lehet regisztrálni .

A moziban a 19:30-as kapunyitást követően minden este 21 órakor indul a vetítés, jegyeket autónként egységesen 3887 forintos áron lehet kizárólag elővételesen online vásárolni – függetlenül attól, hányan ülnek a kocsiban. (Az ajánlott létszám az optimális kilátás végett 2 fő az első üléseken.) A MOL Limo felhasználóinak a közösségi autómegosztó fix összeggel ellentételezi a várakoztatás díját, és dedikált parkolóhelyeket vehetnek igénybe. A szervezők azokra is gondoltak, akik nem vezetnek: ők ugyanezért az árért a helyszínen parkoló MOL Limókba válthatnak helyet. Szintén előre megrendelhetők online, a Cooltix.hu rendszerén keresztül a mozikban megszokott üdítők és ropogtatnivalók is – a járványveszély miatt a helyszínen nem lesz lehetőség sem jegyet, sem büfétermékeket vásárolni.

További információk megtalálhatók a Budapest Rooftop Cinema web– és Facebook-oldalán.
Az esemény logisztikai támogatója a WSZL (Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft.).

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.