2022.december.05. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Canon bemutatta a leggyorsabb, USB-alapú hordozható lapolvasót

4 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if !mso]><object classid="clsid:38481807-CA0E-42D2-BF39-B33AF135CC4D" id=ieooui></object> <style> st1\:*{behavior:url(#ieooui) } </style> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/59028"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image4_165.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="83" /></a></span>A <a href="http://www.canon-europe.com/">Canon Europe</a>,  bemutatta a kisirodák, otthoni környezetek, illetve távolról dolgozó alkalmazottak számára fejlesztett <a href="http://www.canon-europe.com/desktopscanners">imageFORMULA P-215</a> lapolvasót. Az iparág leggyorsabb USB-alapú, kompakt és hordozható szkennere egyaránt kompatibilis a Mac és PC környezetekben futó operációs rendszerekkel. A mobil munkavégzést pedig a felhőalapú - például a Google Dokumentumok<sup>TM</sup>, az Evernote vagy a SharePoint - alkalmazásokba való beolvasás lehetőségével támogatja.</p> <p> 

image4 165.thumbnailA Canon Europe,  bemutatta a kisirodák, otthoni környezetek, illetve távolról dolgozó alkalmazottak számára fejlesztett imageFORMULA P-215 lapolvasót. Az iparág leggyorsabb USB-alapú, kompakt és hordozható szkennere egyaránt kompatibilis a Mac és PC környezetekben futó operációs rendszerekkel. A mobil munkavégzést pedig a felhőalapú – például a Google DokumentumokTM, az Evernote vagy a SharePoint – alkalmazásokba való beolvasás lehetőségével támogatja.

 

image4 165.thumbnailA Canon Europe,  bemutatta a kisirodák, otthoni környezetek, illetve távolról dolgozó alkalmazottak számára fejlesztett imageFORMULA P-215 lapolvasót. Az iparág leggyorsabb USB-alapú, kompakt és hordozható szkennere egyaránt kompatibilis a Mac és PC környezetekben futó operációs rendszerekkel. A mobil munkavégzést pedig a felhőalapú – például a Google DokumentumokTM, az Evernote vagy a SharePoint – alkalmazásokba való beolvasás lehetőségével támogatja.

 

Az akár 15 oldal/perc beolvasásra is képes, USB-kábellel működtethető imageFORMULA P-215 modell egyetlen művelet során a dokumentumok mindkét oldalát rögzíti. A lapolvasó maximum 20 oldal kezelésére képes automatikus dokumentumadagolóval rendelkezik, így a felhasználók a több oldalból álló dokumentumok beolvasása során időt takaríthatnak meg.

 

Egyedi, beépített CaptureOnTouch Lite szoftverének köszönhetően a P-215 azonnal, illesztőprogramok vagy szoftverek telepítése nélkül is használható. Az iparági szabványoknak megfelelő csatlakoztatás és a különféle képszerkesztő alkalmazásokkal való kompatibilitás érdekében a P-215 a Windows rendszerhez készült ISIS/TWAIN illesztőprogramokat, illetve a Mac rendszerhez készült TWAIN illesztőprogramot is kínál a felhasználók számára.

 

A modell különleges kártyaadagoló nyílása lehetővé teszi a vastag, műanyag azonosítókártyák és dombornyomott kártyák beolvasását is. Ez különösen hasznos például a biztosítási és pénzügyi szolgáltatásokhoz kapcsolódó iparágakban, ahol az új ügyfélszámlák nyitásakor vagy az ügyletek lezárásakor a személyazonosság igazolása is szükséges.

 

„A távoli és rugalmas munkavégzés elterjedése következtében – függetlenül attól, hogy irodai, otthoni vagy útközbeni munkavégzésről van szó – egyre nagyobb az igény a bárhol használható és elérhető beolvasási megoldások, valamint a dokumentumok gyors, pontos és egyszerű digitalizálása iránt. A központi irodába vagy a felhőalapú alkalmazásokba való közvetlen beolvasási lehetőségnek köszönhetően a modellel a felhasználók hatékonyabban végezhetik munkájukat, bárhol legyenek is. A népszerű P-150 és P-150M modellek sikereire épülő imageFORMULA P-215 számos technológiai újítást tartalmaz, emellett a felhasználók a kompakt méretet, és az elegáns kialakítást is nagyra fogják értékelni" – mondta Sean Suematsu, a Canon Europe dokumentumbeolvasó megoldásokért felelős európai igazgatója.

 

A kiváló minőségű beolvasást az akár 600 dpi optikai felbontás, valamint az olyan fejlett képfeldolgozó szolgáltatások, mint például az automatikus oldalméret-érzékelés, a kiegyenesítés, az automatikus szövegtájolás és a színérzékelés biztosítják. A lapolvasó számos olyan hatékony szoftveralkalmazást is kínál a felhasználók számára, mint például a CaptureOnTouch, amely fejlett képfeldolgozásának köszönhetően lehetővé teszi a több fájlformátumba – például PDF, PDF/A, TIFF, JPEG és PowerPoint – történő beolvasást. A PageManager (Mac) és a PaperPort (PC) a BizCard szoftverrel együtt pedig biztosítja a digitalizált dokumentumok hatékony fájlkezelését.

A P-215 CaptureOnTouch és CaptureOnTouch Lite szoftvereihez mellékelt szoftverfejlesztői készletek1 használatával a vállalatok informatikai részlegei és a független szoftverforgalmazók a saját megoldásaikhoz, vagy dokumentum-munkafolyamataikhoz egyéni csatlakoztatási lehetőségeket is kifejleszthetnek.

 

Az imageFORMULA P-215 2012. január első felétől érhető el Európában.

1 A szoftverfejlesztői készletek elérhetők a Canon's Business Solutions Developer Programme (BSDP) www.canon-europe.com\bsdp oldalon

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.