Új üzemkész célgép, amely a kis- és középvállalatok (KKV-k) számára is elérhetővé teszi az SAP HANA platform előnyeit. Hatékony eszközök KKV-knak a Big Data kihívásainak kezeléséhez és a gyorsabb üzleti döntéshozatalhoz. SAP-tanúsítás, értékesítés SAP-partnereken keresztül.

 

Új üzemkész célgép, amely a kis- és középvállalatok (KKV-k) számára is elérhetővé teszi az SAP HANA platform előnyeit. Hatékony eszközök KKV-knak a Big Data kihívásainak kezeléséhez és a gyorsabb üzleti döntéshozatalhoz. SAP-tanúsítás, értékesítés SAP-partnereken keresztül.

 

A Fujitsu bemutatta a világ első, teljes körűen tanúsított, üzemkész célgépét az SAP HANATM-val támogatott SAP® Business One analitikai megoldáshoz. Ez a lépés is bizonyítja a Fujitsu elkötelezettségét a nagy teljesítményű memóriaalapú technológia széles körű elterjesztése és a gyorsabb vállalati döntéshozatal támogatása mellett.

 

A vállalatok mérettől függetlenül küzdenek a Big Data kihívásaival és a tranzakciós üzleti adatok mennyiségének folyamatos növekedésével. A Fujitsu SAP által tanúsított célgépe felgyorsítja az információszerzést és a döntéshozást. A memóriaalapú technológia a hagyományos lemezes adatbázisoknál gyorsabban elemzi és értelmezi a nagy adattömeget.

Az új célgéppel a Fujitsu megfizethető áron biztosítja az SAP HANA előnyeit. Az SAP HANA-val támogatott SAP Business One analitikai megoldáshoz készült dedikált célgép új szemléletet honosít meg és segít a vállalatoknak intelligens módon eligazodni a Big Data dzsungelében.

Az SAP Business One alkalmazást futtató kis-, közép- és nagyvállalatoknak készült infrastruktúra-megoldás támogatja az egyre nagyobb tömegű és egyre több forrásból származó adatok kezelését, konszolidálását és hasznosítását.

A Fujitsu hibatűrő PRIMERGY TX300 S6 toronyszerver-technológiájára épülő célgép a legújabb a Fujitsu SAP HANA-hoz kidolgozott megoldásai közül, amely tovább erősíti a Fujitsu stratégiai SAP HANA-partnerként szerzett pozícióját:

  • A Fujitsu tavaly júniusban jelent meg SAP által tanúsított platformkonfigurációjával az SAP HANA futtatásához
  • Tavaly szeptemberben indította el SAP HANA-t támogató globális demóközpontját. Novemberben a Fujitsu az elsők között szerzett tanúsítást SAP HANA-t futtató többnode-os környezetekhez

 

Az üzemkészen szállított SUSE Linux-alapú Fujitsu célgép kompakt, előkonfigurált megoldás, amely előtelepítve tartalmazza az SAP HANA-val támogatott SAP Business One analitikai alkalmazást. A Fujitsu gyára belső folyamatai (pl. rendszerbeállítás) optimalizálásával garantálja, hogy az ügyfelek gyorsan, zavarmentesen és kifogástalan minőségben vezethessék be környezetükben az SAP HANA-t.

 A részletekre fordított aprólékos figyelemnek köszönhetően a kisebb vállalatoknak nem kell külső informatikusokat bevonniuk a komplex és speciális rendszerintegráció lebonyolításába az SAP HANA-alapú SAP Business One éles indulásakor. A szerveralapú célgép kis mérete folytán elfér a szerverszobában, de adatközponti rackbe is könnyen becsúsztatható.

 A kizárólag az SAP Business One-t viszontértékesítő SAP partnerektől megvásárolható Fujitsu célgép jól kiegészíti a kimondottan kisvállalati és fiókirodai felhasználásra készült SAP Business One-t. A célgép replikálja az adatokat az analitikai jelentéskészítéshez és új funkciókat is biztosít a memórialapú számítástechnika sebességével: pl. nagyvállalati keresést, interaktív elemzést és jelentéskészítést, új dashboardokat és tetszőleges típusú adatforrások használatának lehetőségét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük