2022.05.24.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Ferodo® 536 új termék bevezetésével bővíti tovább hidraulikai termékeinek kiterjedt termékcsaládját

3 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/96691"><img class="image image-preview" src="/files/images/ferodo.jpg" border="0" width="477" height="476" /></a></span>További új termékcsoportok bevezetése esedékes márciusban és júniusban, amelyekkel teljes lefedettség valósul meg a népszerű személygépkocsik típusválasztékában.</p> <p> 

További új termékcsoportok bevezetése esedékes márciusban és júniusban, amelyekkel teljes lefedettség valósul meg a népszerű személygépkocsik típusválasztékában.

 

További új termékcsoportok bevezetése esedékes márciusban és júniusban, amelyekkel teljes lefedettség valósul meg a népszerű személygépkocsik típusválasztékában.

 

A Federal-Mogul Motorparts, amely a Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML) egyik divíziója tovább bővíti a Ferodo® hidraulikus alkatrészeinek termékválasztékát. A bejelentés a Ferodo márka bővítési sorozatának első állomását jelenti, mivel 2015 márciusában és júniusában több mint 2000 termék került bevezetésre a piacon.

 

A Ferodo elkötelezte magát az új termékek bevezetése mellett, hogy az ügyfelek piacvezető és jelentős lefedettséget biztosító termékskálából választhassanak. Ezt demonstrálja a hidraulikus termékek legújabb bővítése, melynek keretében 536 új alkatrészszámmal bővül a kínálat, többek között féktömlők (399), főfékhengerek (65), tengelykapcsoló főhengerek (18), tengelykapcsoló munkahengerek (20) kerékmunkahengerek (29) és nyomásszabályozó szelepek (5) megjelenésével.

 

A Ferodo a saját márkás termékeinek fejlesztésével következetesen bővíti hidraulikus termékeivel a járműtípusok lefedettségét. Ennek a bővítésnek köszönhető, hogy 7%-kal nőtt a járműtípusok lefedettsége a féktömlők tekintetében, és több mint 20 000 alkalommal szerelték be a termékeit kerékfékekbe és főfékhengerekbe.

 

„A Ferodo továbbra is célkitűzésnek tekinti, hogy legújabb technológiájú és átfogó termékskálát biztosítson a szélesedő európai, közel-keleti és afrikai piac legújabb járműtípusainak fékrendszereihez. A Ferodo által kínált termékek bősége, minősége és választéka megnyugvással tölti el ügyfeleinket a tekintetben, hogy továbbra is az ő igényeik irányítják a termékskálát és a lefedettséget" – mondta Silvano Veglia, a Federal-Mogul féktermékekkel foglalkozó pótalkatrészpiaci termékigazgatója (EMEA). „A több mint 500 újonnan bevezetett termék csupán a kezdetét jelenti a Ferodo 2015-ös tevékeny évének, melynek során további új termékeket és termékcsaládokat vezetünk be a fékalkatrészek piacán. A legújabb bővítés teljes lefedettséget fog biztosítani a járműtípusok és a fékrendszerek tekintetében, hogy megerősítse vezető helyünket a fékspecialisták között a pótalkatrészek piacán."

 

Az év során a későbbiekben új fék- és tengelykapcsoló-huzalokból, féknyergekből és fékdobokból álló termékcsoportok fognak megjelenni. Ezekről kellő időben további információkat fogunk biztosítani. A legújabban bevezetett hidraulikai alkatrészek már rendelhetők készletről, és megtekinthetők a Ferodo.com honlapról elérhető TecDoc elektronikus katalógusban, valamint az FMeCaten.

 

www.federalmogul.com

http://www.ferodo.com

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.