Színházak Éjszakája Budán, a Városmajori Garden Étterem Színházban. A Szabad Tér Színház is csatlakozott a 2012. március 31-én első alkalommal megrendezésre kerülő Színházak Éjszakája programsorozathoz.

 

Színházak Éjszakája Budán, a Városmajori Garden Étterem Színházban. A Szabad Tér Színház is csatlakozott a 2012. március 31-én első alkalommal megrendezésre kerülő Színházak Éjszakája programsorozathoz.

 

A Szabad Tér Színház legkisebb játszóhelyén, a Városmajori Garden Étterem Színházban a nyár legnagyobb ősbemutatója, a Báthory Erzsébet musical-opera jegyében rendezi meg programjait. „Étterem Színházi Percekkel", Jazz koncerttel és a „Művész és Néző a porondon" bemutató előtti beszélgetéssel várják az érdeklődőket.

A különleges este kötetlen hangulatban kezdődik: 20 órától Báthory welcome koktéllal és saját készítésű falatkákkal várják a színház közreműködő művészei a nézőket, akik belekóstolhatnak az étterem színház hangulatába.

20:30-tól ízelítőt kaphatnak a Budapesti Nyári Fesztivál Jazzy Tower koncertjeiből, amelyek a 101 éves Margitszigeti Víztorony kerengőjében kerülnek megrendezésre.

Ezúttal Kozma Orsi énekel, zongorán kíséri Gátos Iván.

22 órától pedig lehull a lepel, a jelenlévők mindent megtudhatnak Báthory Erzsébetről. Kulisszatitkok az életből és a készülő előadásból, az alkotók és a szereplők közreműködésével. Ekkor mutatják be a címszereplőt, akinek a személye egyelőre még titok. Akik biztosan ott lesznek: Thurzó György, Nádasdy Ferenc, Caravaggio és a nyomozó Walter, továbbá Bagó Bertalan, Pejtsik Péter, Szomor György, Miklós Tibor, Vereckei Rita, Kiss Borcsa, Miller Zoltán, Szemenyei János és Báthory Erzsébet…

Szeretettel várják tehát mindazokat, akik szeretik a jó zenét, a titkokat és a fordulatos, ám kötetlen hangulatot.

 

A programsorozat eseményei kizárólag a Színházak Éjszakára érvényes karszalaggal látogathatók. A tizenhárom színházba érvényes karszalag megvásárolható este a helyszínen is.

Felnőtt karszalag: 1700 Ft, tanuló (diákigazolvánnyal): 1000 Ft, gyerek (6 éves korig): 100 Ft.

 

www.szabadter.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük