A Magyar Telekom, hazánkban egyedülálló módon, közel két éve energiaszolgáltatást is kínál a T-Home lakossági ügyfelei számára.

A Magyar Telekom, hazánkban egyedülálló módon, közel két éve energiaszolgáltatást is kínál a T-Home lakossági ügyfelei számára.

2012. április 1-én újabb mérföldkőhöz érkezett a Telekom:  az ország teljes területén kínál lakossági ügyfelei számára kedvezményes árú villamosenergia- és földgázszolgáltatást. A Telekom ezzel egy időben megújítja, tovább egyszerűsíti az igénybe vehető kedvezményrendszert, így ügyfelei az Energia Start kedvezményt immár bármely meglévő T-Home TV, internet vagy telefonszolgáltatás esetén igénybe vehetik.

„Közel két évvel azután, hogy elindítottuk, ma már az egész országban képesek vagyunk ügyfeleink számára a telekommunikációs szolgáltatások mellett kedvező áron és a megszokott Telekom-ügyfélkiszolgálás mellett energiát is nyújtani. Bízom benne, hogy ezzel a mérföldkőnek számító lépéssel az energiaszolgáltatásainkra előfizető több mint ötvenezres ügyfélkörünk tábora tovább bővül" – mondta a Pataki Róbert, a Magyar Telekom stratégiai és üzletfejlesztési vezérigazgató-helyettese.

Az energiaszolgáltatáshoz kapcsolódó kedvezményrendszerben az ügyfelek Energia Start és Energia Extra kedvezményekben részesülhetnek, amellyel rendszeres havi megtakarítást lehet elérni. A Kapcsolat Programban T-Home Arany és Platina kedvezmény-jogosultsági szinttel rendelkezők a vonatkozó egyetemes energia-szolgáltatási árhoz viszonyítva 8% kedvezményt kapnak a földgáz- és áramdíjból (az igénybevételi feltételek teljesülése esetén).

Újdonság, hogy az Arany illetve Platina kedvezményjogosultsággal még nem rendelkező ügyfelek már bármely T-Home TV- (így akár IPTV, Interaktív Sat TV), továbbá internet- vagy vezetékes telefonszolgáltatással is igénybe vehetik az 5% -os áram és földgáz kedvezményt biztosító Energia Start kedvezményt.

Az energiaszolgáltatásra szerződő ügyfelek részére a szolgáltatóváltással járó adminisztratív teendőket a Telekom teljes egészében intézi.  A szolgáltatóváltás ideje alatt az energiaszolgáltatás folyamatos marad, illetve nincs szükség helyszíni szerelésre, kiszállásra továbbá az áram- és a földgázszolgáltatáshoz szükséges mérők cseréjére.

Mint ismert, a Magyar Telekom 2010. május 17-étől értékesít áram- és földgázszolgáltatást – az egyetemes árhoz igazodó áram- és gázdíjból számított kedvezménnyel – mindazok részére, akik előfizetői valamely T-Home szolgáltatásnak.

A szolgáltatásról bővebb információ a www.energia.telekom.hu oldalon, vagy a T-Pontokban és T-Partner üzletekben, illetve a 1412-es telefonos ügyfélszolgálatán érhető el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük