2022.december.05. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Energiaszolgáltatás a Telekomtól immár országos eléréssel

3 perc olvasás
<!--[if !mso]> <style> v\:* {behavior:url(#default#VML);} o\:* {behavior:url(#default#VML);} w\:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} </style> <![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if !mso]><object classid="clsid:38481807-CA0E-42D2-BF39-B33AF135CC4D" id=ieooui></object> <style> st1\:*{behavior:url(#ieooui) } </style> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/44880"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/images_39.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="83" /></a></span>A Magyar Telekom, hazánkban egyedülálló módon, közel két éve energiaszolgáltatást is kínál a T-Home lakossági ügyfelei számára.

images 39.thumbnailA Magyar Telekom, hazánkban egyedülálló módon, közel két éve energiaszolgáltatást is kínál a T-Home lakossági ügyfelei számára.

images 39.thumbnailA Magyar Telekom, hazánkban egyedülálló módon, közel két éve energiaszolgáltatást is kínál a T-Home lakossági ügyfelei számára.

2012. április 1-én újabb mérföldkőhöz érkezett a Telekom:  az ország teljes területén kínál lakossági ügyfelei számára kedvezményes árú villamosenergia- és földgázszolgáltatást. A Telekom ezzel egy időben megújítja, tovább egyszerűsíti az igénybe vehető kedvezményrendszert, így ügyfelei az Energia Start kedvezményt immár bármely meglévő T-Home TV, internet vagy telefonszolgáltatás esetén igénybe vehetik.

„Közel két évvel azután, hogy elindítottuk, ma már az egész országban képesek vagyunk ügyfeleink számára a telekommunikációs szolgáltatások mellett kedvező áron és a megszokott Telekom-ügyfélkiszolgálás mellett energiát is nyújtani. Bízom benne, hogy ezzel a mérföldkőnek számító lépéssel az energiaszolgáltatásainkra előfizető több mint ötvenezres ügyfélkörünk tábora tovább bővül" – mondta a Pataki Róbert, a Magyar Telekom stratégiai és üzletfejlesztési vezérigazgató-helyettese.

Az energiaszolgáltatáshoz kapcsolódó kedvezményrendszerben az ügyfelek Energia Start és Energia Extra kedvezményekben részesülhetnek, amellyel rendszeres havi megtakarítást lehet elérni. A Kapcsolat Programban T-Home Arany és Platina kedvezmény-jogosultsági szinttel rendelkezők a vonatkozó egyetemes energia-szolgáltatási árhoz viszonyítva 8% kedvezményt kapnak a földgáz- és áramdíjból (az igénybevételi feltételek teljesülése esetén).

Újdonság, hogy az Arany illetve Platina kedvezményjogosultsággal még nem rendelkező ügyfelek már bármely T-Home TV- (így akár IPTV, Interaktív Sat TV), továbbá internet- vagy vezetékes telefonszolgáltatással is igénybe vehetik az 5% -os áram és földgáz kedvezményt biztosító Energia Start kedvezményt.

Az energiaszolgáltatásra szerződő ügyfelek részére a szolgáltatóváltással járó adminisztratív teendőket a Telekom teljes egészében intézi.  A szolgáltatóváltás ideje alatt az energiaszolgáltatás folyamatos marad, illetve nincs szükség helyszíni szerelésre, kiszállásra továbbá az áram- és a földgázszolgáltatáshoz szükséges mérők cseréjére.

Mint ismert, a Magyar Telekom 2010. május 17-étől értékesít áram- és földgázszolgáltatást – az egyetemes árhoz igazodó áram- és gázdíjból számított kedvezménnyel – mindazok részére, akik előfizetői valamely T-Home szolgáltatásnak.

A szolgáltatásról bővebb információ a www.energia.telekom.hu oldalon, vagy a T-Pontokban és T-Partner üzletekben, illetve a 1412-es telefonos ügyfélszolgálatán érhető el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.