2022.december.01. csütörtök.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Regus bemutatja a világ legnagyobb nyilvános videokommunikációs hálózatát

4 perc olvasás
<p><em><span class="inline inline-left"><a href="/node/36498"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/regus-logo.gif" border="0" width="84" height="37" /></a></span>A globális üzleti és környezetvédelmi kihívások növekvő igényt generálnak a videokommunikációs szolgáltatások iránt.</em><br />

regus logoA globális üzleti és környezetvédelmi kihívások növekvő igényt generálnak a videokommunikációs szolgáltatások iránt.

regus logoA globális üzleti és környezetvédelmi kihívások növekvő igényt generálnak a videokommunikációs szolgáltatások iránt.

 

   Az innovatív munkahelyi megoldások terén világelső Regus bejelentette, hogy a világ legnagyobb nyilvános videokommunikációs (VC) hálózatával bővítette szolgáltatási körét. A saját központokból és partnerépületekből álló 2500 videokommunikációs létesítmény 115 ország 1110 városát és külvárosi régióját fedi le. Magyarországon a szolgáltatás három budapesti helyszínen, a Bank Center, a Radisson és a Semmelweis épületekben vehető igénybe, és a Regus weboldalán keresztül érhető el.

A Regus videokommunikációs hálózatának bővülése válasz a videokommunikációs megoldások iránti, növekvő igényre. A vállalat 2009-ben világátlagban 22 százalékos növekedést tapasztalt a videokommunikációs létesítmények előjegyzésében. Ezt az adatot alátámasztja a Gartner kutató és tanácsadó cég legfrissebb felmérése, mely szerint a videokommunikációs piac értéke 2008. és 2013. között évente 17,8 százalékkal növekszik majd (CAGR = összetett éves növekedési ráta), ami dollárban kifejezve 3,8 milliárdról 8,6 milliárdra történő növekedést jelent1.

A Regus szerint, ennek oka, hogy a vállalatok olyan ötletes megoldásokat keresnek, amelyekkel csökkenthetik az utazások számát, a járulékos környezeti hatásokat, és legfőképpen az általános költségeket anélkül, hogy üzleti működésüket korlátoznák. A videokommunikáció akár 75 százalékkal olcsóbb megoldás az utazásnál, és a működtetésével járó széndioxid kibocsátás is elhanyagolható mértékű.

Mark Dixon, a Regus ügyvezető igazgatója így nyilatkozott: „A vállalatokat már jó ideje a földrajzi terjeszkedés jellemzi, azonban utazási költségeik kordában tartása, termelékenységük növelése és a környezeti károk csökkentése nyomásként nehezedik rájuk. Ezért fennáll annak a kockázata, hogy mindezt a nemzetközi üzleti kapcsolataik szenvedik meg. Videokommunikációs szolgáltatásunkkal lehetővé tesszük a vállalatoknak, hogy kapcsolatban maradjanak egymással és kiterjesszék nemzetközi befolyásukat anélkül, hogy azt költségvetésük, termelékenységük vagy éppen a környezet szenvedné meg. Létesítményeink 1100 helyen, Tokiótól Teheránig és Tbiliszitől Torontóig megtalálhatóak, ami biztosítja a zavartalan üzletvitelt."

A Regus videokommunikációs létesítményeit elegendő 3-7 nappal a szolgáltatás igénybe vétele előtt lefoglalni. A Regus a viszonylag késői foglalásokra is megoldást kínál: online, valós idejű tárgyalótermek és videokommunikációs berendezések elérhetőségét biztosítja világszerte, és ezek az egységek a világ bármely részéből azonnal befoglalhatók. Az ügyfelek földrajzi helyzetüket megadva megtalálhatják és lefoglalhatják a legközelebbi videokommunikációs létesítményt.

A Regus úgy alakította ki a szolgáltatást és a hálózatot, hogy az ügyfelei számára maximális megtakarítást jelentsen. Ehhez a következő paramétereket kellett figyelembe venni:
– a helyszínek könnyű megközelítése
– áthidalási szolgáltatások, amelyek biztosítják a legjobb hívásminőséget
– berendezések, amelyek zökkenőmentesen kapcsolódnak bármely más iparági szabványhoz

A hagyományos videokommunikációs létesítményeken túl a Regus élen jár a nyilvános, vezetékes és vezeték nélküli távjelenlét-stúdiók bevezetésében is, amelyeket Polycom RPX berendezésekkel szereltek fel.

A távjelenlét-megoldások az életnagyságú jelenlét nagy felbontású élményét kínálják az ügyfeleknek, amely által a résztvevők úgy érezhetik, mintha mindannyian ugyanabban a teremben lennének. A londoni Berkeley téren történt bemutatkozását követően további 12 helyszín nyílik majd februárban a világ több pontján.

http://www.regus.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.