2022.05.25.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Schwarzkopf bemutatta 2011/12 évi öszí-téli kollekcióját

6 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/52997"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/AYA_01_011_WF03_SKP.thumbnail.jpg" border="0" width="74" height="100" /></a></span>A Schwarzkopf Professional ESSENTIAL LOOKS IGORA COLOUR Collection 2:2011/2012 kollekciója négy új hangulatvilágot jelenít meg a 2011/2012. évi őszi-téli szezonra. A stílusok az időszak lényegét ragadják meg - közvetítik korunk hangulatát, kulturális pillanatfelvételeket készítve és megalkotva az adott évszak divat nagykönyvét. Minden szezonban egy profi szakemberekből álló, gondosan válogatott csapat veti bele magát a londoni, a párizsi, a milánói és New York-i divathetek forgatagába és leszűri azokat a különböző trendeket, melyek irányadóak lesznek a fodrászok és az üzleteikben megforduló vendégek számára az elkövetkező szezonban. </p> <p> 

A Schwarzkopf Professional ESSENTIAL LOOKS IGORA COLOUR Collection 2:2011/2012 kollekciója négy új hangulatvilágot jelenít meg a 2011/2012. évi őszi-téli szezonra. A stílusok az időszak lényegét ragadják meg – közvetítik korunk hangulatát, kulturális pillanatfelvételeket készítve és megalkotva az adott évszak divat nagykönyvét. Minden szezonban egy profi szakemberekből álló, gondosan válogatott csapat veti bele magát a londoni, a párizsi, a milánói és New York-i divathetek forgatagába és leszűri azokat a különböző trendeket, melyek irányadóak lesznek a fodrászok és az üzleteikben megforduló vendégek számára az elkövetkező szezonban.

 

A Schwarzkopf Professional ESSENTIAL LOOKS IGORA COLOUR Collection 2:2011/2012 kollekciója négy új hangulatvilágot jelenít meg a 2011/2012. évi őszi-téli szezonra. A stílusok az időszak lényegét ragadják meg – közvetítik korunk hangulatát, kulturális pillanatfelvételeket készítve és megalkotva az adott évszak divat nagykönyvét. Minden szezonban egy profi szakemberekből álló, gondosan válogatott csapat veti bele magát a londoni, a párizsi, a milánói és New York-i divathetek forgatagába és leszűri azokat a különböző trendeket, melyek irányadóak lesznek a fodrászok és az üzleteikben megforduló vendégek számára az elkövetkező szezonban.

 

Az ESSENTIAL LOOKS annak a szakértője, hogyan alakítsa át a kifutón látható elvont stílusokat az utcán is megjeleníthető, napi divattá, emellett most ünnepli sikeres, 15. évét. A Schwarzkopf Professional Essential Looks olyan szezonális eszköz, amely viselhető, vonzó külsők megalkotását teszi lehetővé könnyen felhasználható és mindenki számára elérhető formában. A Schwarzkopf a fodrász szakma elkötelezettje, mert kreatív oktatást kínál az adott trendről pontosan a megfelelő időben, step-by-step leírással és egy teljeskörű Essential Looks csomaggal, mely inspirál és a fodrász napi munkáját segíti. Az elmúlt évtizedben az Essential Looks egységes, nemzetközi fodrásznyelvet teremtett, melynek középpontjában a divat áll, és mely a szezon esszenciájának inspirációjával gazdagítja a fodrász szakembereket. Az Essential Looks oktatási csomag tartalmazza az aktuális IGORA színtrendeket, és az Essential Looks Magazint, melyben az új 2011/2012 őszi-téli divat irányzatai mutatkoznak be.

 

Steve Hogan, a Schwarzkopf Professional Essential Looks kreatív igazgatója szerint – "Teljességgel hiszem, hogy az IGORA COLOUR Collection 2:2011/2012 az eddigi legsikeresebb lesz. Négy fő trendünk: a Twisted Luxe, a Future Classics, a The Tomboys és a New Order a mai napig bemutatott leginkább lebilincselő megjelenéseknek mondhatók, melyek egész biztosan nem hagyják hidegen a képzeletet. A trendek fantasztikusan sokrétűek, mégis fellelhető bennük egy közös él, és éppen ez teszi őket annyira izgalmassá. Keményen dolgoztunk azért, hogy biztosak lehessünk a trendek nagyszerűségében és inspiráló erejében, valamint, hogy a formák, a színek és a styling egy mai, átlagos nő stílusa mellett egy kifinomult képzettségű, profi fodrásznak is megfeleljenek. Az Essential Looks kitartó elkötelezettségünk bizonyítéka, mellyel divatorientált szakmai hozzáértést adunk egyenesen a fodrászok kezébe, szerte a világon. Ez a kollekció arra született, hogy biztosítsa, ez legyen az eddigi legsikeresebb évünk."

 

Az Essential Looks IGORA COLOUR Collection 2:2011/2012 kollekciója négy divattrendet közvetít:

 

FUTURE CLASSICS – a leginkább megrendíthetetlen és elegáns bölcsességű nőt célozva, a Future Classics ruhák nagyonis visszafogottak. De ne gondolja senki, hogy ezek a szigorú, nem nagy port kavaró viseletek és éles sziluettek annyira egyszerű stílusú és a biztonságos oldalon mozgó viseletek; ezek a formák avantgárd formáik erényével és hightec anyagaikkal egyedülálló módon lépik át a korlátokat. Kiaknázva ezt a merész, új energiát, a fodrász a precíz formák futurisztikus fantáziájaként éli meg ezt a trendet, gravitációt megvető stílusokkal és extrém színekkel – mindez tökéletes technikai géniuszt és intergalaktikus merészséget feltételez.

 

THE TOMBOYS – a nőiesség konvencionális fogalmát megkérdőjelezve, a stílus alapjait aláaknázva, a The Tomboys trend mindent felölel, ami androgénként jellemezhető. Azzal együtt, hogy saját stílusában és nemiségében hűvös és magabiztos, a The Tomboy szereti a Dolce Gabbana szigorúan szabott férfias esztétikáját, mely finom vágású eleganciájával különbözik a Chanel és a Hermes kevésbé éles formáitól. Vágyik a fűzők egyszerű csábítására és a legombolt gallérok perverz érzékiségére. A haj hasonlóképpen szokatlan; a technikai pontosságra és a kreatív zsenialitásra alapoz. Rövid, borotvált, ritkításban és finomításban gazdag, punkos hangulatot idéző. Kétségtelenül felvértez a forradalmi csatakiáltásra.

 

TWISTED LUXE – túlzott, szertelen, extravagáns – a Twisted Luxe a kifutók legcsábítóbb trendje, mely a leginkább érzéki és lélegzetelállító darabokat mutatja be, de leértékeli ezeket a dekadencia sötét oldalának középpontba állításával. A menő és káprázatos partikon tündöklő lányt párosítja az elaludt szemfestékkel és másnaposan kócos hajjal, ugyanakkor a Twisted Luxe nőről elmondhatjuk, hogy nemtörődöm stílusával nagyon menő. A haj szintén ezt a szétzilált eleganciát tükrözi.  A rock sztáros stílust keveri extrém, ultra intenzív hajszínekkel, mint a platina szőke, a hollófekete vagy cukorka pink. Drága, luxus kivitelű – éppen csak egy kicsit kócos.

 

NEW ORDER – egy szeizmikus eltolódást képvisel a férfi divatban, a legjelentősebb változás a hanyag stílus elhagyása volt a szigorú szabás és a precíz megjelenés kedvéért. A férfi modellek ugyanolyan jól ápoltak, mint női társaik és szűk öltönyeikben vonultak végig a kifutón, melyek McQueen-től Canali-ig mindenhol fellelhetőek voltak. Az átható 60'-as évekbeli stílus inkább menővé, mint konzervatívvá tette a megjelenéseket, míg a haj követte a 80-as évek Wall Street megjelenését a 60-as évek stílusával, valamint a 90-es évek felcsapott frizuráival, de egy a lényeg, mindig csak szigorúan stílusos kivitelben.

 

A Schwarzkopf Professional célja, hogy mindig aktuális, a szezon friss megjelenéseit hozza el, életet és energiát vigyen a fodrász szalonok mindennapjaiba. Az Essential Looks és az IGORA COLOUR Collection 2:2011/2012 mögött rejlő kreatív gondolatok a fodrászok számára ablakot nyitnak a kifutók világára, és betekintést engednek annak minden területére, mitől válik igazán izgalmassá a haj.

 

www.schwarzkopf-professional.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.