A Sony Ericsson mai közleménye szerint a nagy érdeklődésre számot tartó XperiaTM X1 típusú készülék 2008. szeptember 30-án jelenik meg hivatalosan. A telefont az Egyesült Királyságban, Németországban és Svédországban vehetik először kézbe a vásárlók, ezután, 2008 utolsó negyedévében Európa más országai, valamint Ázsia és Latin Amerika boltjainak polcaira kerülnek fel a készülékek.

 

A Sony Ericsson mai közleménye szerint a nagy érdeklődésre számot tartó XperiaTM X1 típusú készülék 2008. szeptember 30-án jelenik meg hivatalosan. A telefont az Egyesült Királyságban, Németországban és Svédországban vehetik először kézbe a vásárlók, ezután, 2008 utolsó negyedévében Európa más országai, valamint Ázsia és Latin Amerika boltjainak polcaira kerülnek fel a készülékek.

Ázsiai és Csendes-óceáni térség

Indonézia, Szingapúr, Ausztrália, Banglades, Kambodzsa, India, Malajzia, Fülöp-szigetek, Tajvan, Thaiföld és Vietnam

Nyugat-Európa

Spanyolország, Franciaország, Olaszország, Svájc, Hollandia, Ausztria, Norvégia, Dánia, Belgium, Portugália

Közép-Európa

Lengyelország, Magyarország, Cseh Köztársaság

Közép-Kelet

Egyesült Arab Emírségek, Szaud-Arábia, Kuvait

Afrika

Dél-Afrika

Latin Amerika

Argentína, Chile, Uruguay, Paraguay és Bolívia

Észak-Amerikában, Kínában, Oroszországban, illetve a fentiekben nem említett országokban később jelenik meg a készülék. A hivatalos megjelenési időpontokról a helyi cégek adnak bővebb felvilágosítást az elkövetkező hónapokban.

Az XperiaTM X1 hivatalos megjelenéséig tartó visszaszámlálást a Sony Ericsson egy élő, nemzetközi internetes közvetítéssel kezdi szeptember 15-én, magyar idő szerint 14:00 órakor. Ez lesz az első alkalom, hogy az érdeklődők teljes körű bemutatót láthatnak a készülék működéséről. Ugyancsak az internetes közvetítésben szerepel majd először a Johnny X című reality-thriller első epizódja. A regisztrálók nem csak az élő közvetítést érhetik el, de kérdéseket is feltehetnek személyesen az XperiaTM X1 termékmenedzserének, Magnus J Anderssonnak is. Regisztráció: www.sonyericsson.com/premiere .

"Rendkívüli örömünkre szolgál, hogy egy ilyen innovatív és fejlett technológiai megoldásokkal ellátott készüléket ajánlhatunk a vásárlóknak" – mondta Rikko Sakaguchi, a Sony Ericsson Termék és Alkalmazások Tervezéséért felelős alelnöke. "Az internetes bemutató mindenkit meggyőz majd arról, hogy mennyire egyedi is ez a készülék. A kilenc panelból álló vezérlőfelület gondoskodik arról, hogy a felhasználó bármikor elérhesse a legfontosabb funkciókat, illetve, hogy személyre is szabhassa azt, hozzáigazítva életmódjához és igényeihez. Az XperiaTM X1 a piac eddigi legszebb kijelzőjével büszkélkedhet. Szemet gyönyörködtető, négyirányú navigációs billentyűjével gond nélkül váltogathatunk a különböző funkciók között, miközben az önfeledt internetes barangolásról és egyéb alkalmazásokról a kiváló processzor és a nagysebességű hálózati kapcsolat gondoskodik.  Az XperiaTM X1 áthidalja a személyi- és a szakmai mobilfelhasználás közti rést.

Johnny X reality-thriller: A Johnny X sorozat egy fiatalemberről szól, aki amnéziában szenved, és apró mozaikdarabkákból próbálja összerakni személyiségének elveszett darabjait. Az interneten megtekinthető thriller kilenc részből áll, középpontjába pedig az XperiaTM X1 kimeríthetetlen és lenyűgöző lehetőségei kerülnek.

A történetből kiderül, hogy Johnny X hogyan próbálja felfedezni eltűntnek hitt személyiségét. Miközben versenyfutásban van az idővel, az XperiaTM X1 újabb és újabb funkcióit hívja segítségül, hogy feltárhassa személyiségének legrejtettebb zugait is. Az epizódok rámutatnak, hogy a készülék számtalan módon testre szabható mindennapi életünk és személyes igényeink alapján. Azt azonban most még nem tudhatjuk, hogy Johnny X vajon rátalál-e valódi személyiségére, még mielőtt túl késő lenne.

"A Johnny X című thriller tökéletesen mutatja be, hogy milyen határtalan lehetőségek rejlenek az XperiaTM X1-ben." – mondta Lennard Hoornik, a Sony Ericsson marketingvezetője. "A panel-alapú kezelőfelület gondoskodik róla, hogy tökéletesen testre szabhassuk a készüléket, bármikor megváltoztatva személyes beállításainkat. Nem lesz két ugyanolyan kezelőfelületű XperiaTM X1, mint ahogyan két ugyanolyan ember sem létezik. Mindenki egyéni ízléseinek megfelelően állíthatja be telefonját." 

Egy epizódot három hét alatt ismerhetnek meg a nézők, ha hétfőn, szerdán, pénteken a

www.sonyericsson.com/Johnnyx  honlapra kattintanak. Az első epizód szeptember 22-én, hétfőn látható. A sorozat hivatalos előzetese a www.whoisjohnny-x.com  weboldalon található.

Az XperiaTM X1 a Sony Ericsson első prémium XperiaTM-alterméke. A készülék megfelel a fogyasztók elvárásainak a szórakoztatás és a mobil web kommunikáció területén, egyedülálló élményt nyújtva számukra. Az XperiaTM X1 egy rozsdamentes testbe elhelyezett rendkívül stílusos, vízszintesen szétcsúsztatható készülék, szokatlanul erős multimédiás képességekkel.

A nagy felbontású, 3 hüvelykes érintőképernyőn élmények egész sora várja a vásárlókat, köszönhetően az egyedi tervezésű panel-alapú kezelőfelületnek. A Windows Mobile® gondoskodik róla, hogy bárhol, bármikor kiválaszthassuk a nekünk leginkább tetsző tevékenységet, legyen az zenehallgatás, videók megtekintése, e-mailek olvasása, internetes vásárlás, vagy éppen valamilyen munkahelyi feladat a Windows Mobile Office segítségével. A QWERTY billentyűzet és a minőségi fémház együttesen alkotják meg ezt a tökéletes készüléket.

www.sonyericsson.com/x1

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük