2023.február.06. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A T-Mobile budapesti 3G/HSDPA hálózatán megkezdte az átállást a 7,2 Mbps sebességre

2 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/1872"><img class="image thumbnail" src="/files/images/t-mobile.thumbnail.jpg" border="0" alt="T-mobile" title="T-mobile" width="87" height="100" /></a></span> <p>A HSDPA-t Magyarországon elsõként bevezetõ T-Mobile a sikeres teszteket követõen budapesti szélessávú hálózatának egy részén már 7,2 Mbps sebességû letöltési, és 1,45 Mbps feltöltési sebességet biztosít. </p><p> 

 t-mobile

A HSDPA-t Magyarországon elsõként bevezetõ T-Mobile a sikeres teszteket követõen budapesti szélessávú hálózatának egy részén már 7,2 Mbps sebességû letöltési, és 1,45 Mbps feltöltési sebességet biztosít.

 

 t-mobile

A HSDPA-t Magyarországon elsõként bevezetõ T-Mobile a sikeres teszteket követõen budapesti szélessávú hálózatának egy részén már 7,2 Mbps sebességû letöltési, és 1,45 Mbps feltöltési sebességet biztosít.

 

Ezzel a legnagyobb hazai mobilszolgáltató a területi lefedettség folyamatos bõvítése mellett megkezdte szélessávú (3G/HSDPA) hálózatának felgyorsítását. A jelenleg 27 városra kiterjedõ, és a lefedett területeken jó minõségû szélessávú hozzáférést biztosító 3G/HSDPA hálózat jelenlegi 3,6 Mbps-os letöltési sebessége így fokozatosan megduplázódhat.

A szupergyors mobilinternet a most a szolgáltatónál megvásárolható, és a késõbbiekben a szoftverfrissítéssel 7,2 Mbps letöltési sebességre alkalmassá tehetõ web'n'walk Netkártya 3.6-tal vehetõ majd igénybe.  A hordozható számítógépekhez használható eszköz az elõfizetésre és a Net 2000 díjcsomagra vállalt 2 éves hûségnyilatkozat esetén 0 forintért kapható. Ilyen netkártya található a kezdõrészlettel, kamatmentes részletre megvásárolható akciós HP és Fujitsu Siemens notebook csomagokban is. A most valamely mobilinternet díjcsomagra elõfizetõ, és arra hûségnyilatkozatot vállaló T-Mobile ügyfelek ráadásul év végéig féláron internetezhetnek.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.