2022.01.23.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A T-Mobile-nál már kapható a Samsung Galaxy Tab táblagép

3 min read
<span class="inline inline-left"><a href="/node/44727"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Samsung%20Galaxy%20Tab.thumbnail.jpg" border="0" alt="Samsung Galaxy Tab" title="Samsung Galaxy Tab" width="100" height="91" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>Samsung Galaxy Tab</strong></span></span>2010. október 28-tól a T-Mobile üzleteiben és honlapján megvásárolható a Samsung GALAXY Tab táblagép, amely mobilinternet-előfizetéssel, arany és platina szintű ügyfelek esetén a legkedvezőbb konstrukcióban 29 940 Ft-os kezdőrészlettel, 12 havi kamatmentes részletfizetéssel is elvihető.

Samsung Galaxy TabSamsung Galaxy Tab2010. október 28-tól a T-Mobile üzleteiben és honlapján megvásárolható a Samsung GALAXY Tab táblagép, amely mobilinternet-előfizetéssel, arany és platina szintű ügyfelek esetén a legkedvezőbb konstrukcióban 29 940 Ft-os kezdőrészlettel, 12 havi kamatmentes részletfizetéssel is elvihető.

Samsung Galaxy TabSamsung Galaxy Tab2010. október 28-tól a T-Mobile üzleteiben és honlapján megvásárolható a Samsung GALAXY Tab táblagép, amely mobilinternet-előfizetéssel, arany és platina szintű ügyfelek esetén a legkedvezőbb konstrukcióban 29 940 Ft-os kezdőrészlettel, 12 havi kamatmentes részletfizetéssel is elvihető.

Az Android 2.2 operációs rendszerre épülő táblagép 7"-os TFT-LCD kijelzője lehetővé teszi filmek, fényképek nézegetését, e-könyvek olvasását és dokumentumok megosztását is. Mindezt akár útközben, hiszen a wifi mellett a készülék mobilinternet-előfizetéssel 3G/HSPA kapcsolatra is képes. A T-Mobile jó minőségű, a lakosság 75%-ára kiterjedő szélessávú mobilhálózatával így a Galaxy Tab sokoldalú képességei teljes mértékben kihasználhatók. A 3G/HSPA-nak és 802.11n Wi-Fi-nek, valamint a BluetoothR 3.0-nak köszönhetően a Samsung GALAXY Tab új lehetőségeket kínál a mobilkommunikáció terén, hiszen az internetezés mellett a készülék kihangosítva vagy fülhallgatóval telefonálásra is használható.

A GALAXY Tab-bal folyamatosan kommunikálhatunk e-mailben, normál telefonhívással, SMS és MMS üzenetekkel, valamint kapcsolódhatunk a közösségi oldalakhoz. A készülék támogatja a legújabb Adobe Flash Player 10.1 verziót, így a Flash-es weboldalak is megnézhetők.

Az 1,0 GHz-es Cortex A8 alkalmazás processzorral működtetett GALAXY Tab hordozható mobileszközként is komoly teljesítményre képes. A HD felbontású videókat számos formátumban (pl.: DivX, XviD, MPEG4, H.263, H.264) lejátssza, és ezzel jelentősen kiterjeszti a szórakoztatás határait. A GALAXY Tab egyszerűen hordozható, a mindössze 380 grammos és kis méretű, mindössze 11,98 mm vastag táblagép ugyanis könnyedén elfér egy táskában.

A Samsung GALAXY Tab 2010. október 28-ától mobiliinternet-előfizetéssel kapható a T-Mobile üzleteiben. A készülék új előfizetéssel és a havi 14 GB-nyi adatmennyiséget tartalmazó RelaxNet XL mobilinternet csomaggal, az előfizetésre és a díjcsomagra vállalt 2 éves hűségnyilatkozattal 99 900 Ft-ért kapható, arany és platina szintű előfizetők a Tab-ot 12 havi kamatmentes részletre, 29 940 Ft-os kezdőrészlettel is megvehetik. Természetesen a GALAXY Tab további mobilinternet csomagokkal is kapható, a további részletek és árak az üzletekben vagy a T-Mobile honlapján tekinthetők meg. A T-Mobile honlapján történő megrendelés esetén a szolgáltató a készüléket belföldön díjmentesen házhoz szállítja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük