http://www.teleroute.hu/http://www.teleroute.hu/

A Teleroute – a Wolters Kluwer része, az európai szállítási és logisztikai ipar elektronikus szolgáltatásainak és innovatív megoldásainak egyik legnagyobb szállítója –  bemutatta teljes körű és költséghatékony fuvarozás-szervezési megoldását, a Teleroute PRO-t.

 http://www.teleroute.hu/http://www.teleroute.hu/

A Teleroute – a Wolters Kluwer része, az európai szállítási és logisztikai ipar elektronikus szolgáltatásainak és innovatív megoldásainak egyik legnagyobb szállítója –  bemutatta teljes körű és költséghatékony fuvarozás-szervezési megoldását, a Teleroute PRO-t.

A Teleroute PRO a fuvarozó és szállítmányozó vállalatok szállítási folyamatainak hatékonyabb megszervezését és az üzletfejlesztést segíti elő. A Teleroute PRO felhasználóbarát felülete a szállítmányozók igényeire szabott számos funkcióval egészült ki, melyek hatékonyabbá és nyereségesebbé teszik a vállalati működést:

  • Keresőügynök – Az alkalmazás az új ajánlatokról azonnal tájékoztatja a felhasználókat még akkor is, ha éppen távol vannak az íróasztaluktól. Az új fuvarajánlatokról szóló információk előzetesen meghatározott kritériumok alapján, SMS, fax vagy e-mail útján érkeznek a felhasználóhoz.
  • Automatizált járműtőzsde – Valós idejű keresőalkalmazás, mely egy fejlett algoritmus segítségével automatikusan kapcsolja össze a szállítók lekérdezéseit a szállítmányozási ügynökök szükségleteivel.
  • SMS szolgáltatás – A felhasználók egyetlen kattintással, SMS-ben továbbíthatják a sofőröknek a részletes információkat.
  • Szállítási útvonaltervező – Szakszerű útvonaltervező-rendszer, mely a szállítási idő és a költségek kalkulációjára is alkalmas.
  • Szállítmányozási cégadatbázis – Információs szolgálat, mely tartalmazza a már meglevő, valamint a potenciális üzleti partnerek adatait, egyben reklámcélokat is szolgál.
  • Áruforgalmi eszközök – A szállítmányozási tőzsde használatának megkönnyítését szolgáló alkalmazás. Az első olyan megoldás, mely folyamatosan megjeleníti az aktuális ajánlatokat anélkül, hogy be kellene jelentkezni a rendszerbe. Az új ajánlatokra vonatkozó információ a számítógép kijelzőjén jelenik meg.

A Teleroute tavaly vezette be a FreightTalkot, a szállítmányozási iparág számára kifejlesztett első eszközt, mely a munkafolyamatok összehangolására és azonnali üzenetküldésre alkalmas,  lehetővé téve a gyors és megbízható kommunikációt a már meglévő, valamint a potenciális üzleti partnerekkel. A FreightTalk segítségével a vállalatok a telefonnál, illetve faxnál gyorsabban és olcsóbban továbbíthatják az átvételi elismervényt vagy a szállítólevelet.

Az egyszerűen telepíthető FreightTalk a hagyományos megoldásoknál – mint például a fax, a telefon vagy az e-mail – gyorsabb és hatékonyabb kommunikációt tesz lehetővé. Az eszköz a szállítmányozási iparág igényeinek megfelelő számos megoldást egyesít magában:

§          Az ajánlat közvetlenül, egy kattintással megválaszolható

§          Az előzmények mindig visszakereshetőek

§          A hiteles visszaigazolás biztonságosan, a faxnál gyorsabban, az íróasztal mellől elvégezhető

§          A részletek utolsó pillanatban történő megváltoztatása és nyomon követése a telefonos megoldásnál gyorsabban és egyszerűbben megoldható

§          Nincs telefon- és faxköltség

§          Az iparág szakkifejezéseit és a gyakran használt mondatokat a program automatikusan lefordítja

A FreightTalk a Teleroute minden ügyfele számára elérhető. Felhasználói beszélgetést kezdeményezhetnek a szállítmányozási tőzsde többi felhasználójával, valamint fogadhatják a bejövő üzeneteket. Az ügyfelek a szolgáltatás továbbfejlesztett változatával, a Freight Talk Premiummal a regisztrált szállítmányozók körén kívüli szereplőkkel is kommunikálhatnak az azonnali üzenetküldés eszközével, valamint új partnereket is meghívhatnak a rendszerbe.

A Wolters Kluwer a világ egyik vezető nemzetközi információszolgáltató és kiadóvállalata. A vállalat egészségügyi, adó-, számviteli, vállalati, pénzügyi, jogi és oktatási szakemberek számára kínál szolgáltatásokat és termékeket. A Wolters Kluwer 2007. évi bevétele 3,4 milliárd euró volt, és megközelítőleg 19 544 munkatársat alkalmaz Európa, Észak-Amerika és az ázsiai-csendes-óceáni térség 33 országában. A Wolters Kluwer központja Amszterdamban található. A Teleroute a Wolters Kluwer része, a szállítási és logisztikai piac vezető páneurópai szállítója az innovatív és elektronikai megoldások területén. Az 1985-ben alapított Teleroute hozta létre az első online szállítmányozási és járműtőzsdét. Jelenleg a szállítmányozási és logisztikai iparág számára nyújt megoldásokat, támogatva azok bevételének növekedését és a tevékenységének bővítését. A brüsszeli központú vállalat 27 európai országban van jelen, és több mint 150 munkatársat alkalmaz.

http://www.teleroute.com/

http://www.wolterskluwer.com/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük