2023.március.30. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A UPS BŐVÍTI EURÓPA ÉS KÍNA KÖZÖTTI VASÚTI SZÁLLÍTMÁNYOZÁSI SZOLGÁLTATÁSÁT

3 perc olvasás
<p> <span class="inline inline-left"><a href="/node/110811"><img class="image image-preview" src="/files/images/UPS_0.preview.jpg" border="0" width="471" height="306" /></a></span>Az UPS (NYSE:UPS)  2017. március 28-án bejelentette, hogy további hat célállomást tesz elérhetővé Európa és Kína közötti teljes és részrakományos (FCL és LCL), multimodális, vasúti szolgáltatásában. A most hozzáadott városok segítségével az ügyfelek csökkenthetik ellátási lánc költségeiket, illetve egyensúlyba hozhatják azokat a kiszállítási időkkel a világ legnagyobb kereskedelmi útvonalán. </p><!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><p> 

ups 0.previewAz UPS (NYSE:UPS)  2017. március 28-án bejelentette, hogy további hat célállomást tesz elérhetővé Európa és Kína közötti teljes és részrakományos (FCL és LCL), multimodális, vasúti szolgáltatásában. A most hozzáadott városok segítségével az ügyfelek csökkenthetik ellátási lánc költségeiket, illetve egyensúlyba hozhatják azokat a kiszállítási időkkel a világ legnagyobb kereskedelmi útvonalán.

 

ups 0.previewAz UPS (NYSE:UPS)  2017. március 28-án bejelentette, hogy további hat célállomást tesz elérhetővé Európa és Kína közötti teljes és részrakományos (FCL és LCL), multimodális, vasúti szolgáltatásában. A most hozzáadott városok segítségével az ügyfelek csökkenthetik ellátási lánc költségeiket, illetve egyensúlyba hozhatják azokat a kiszállítási időkkel a világ legnagyobb kereskedelmi útvonalán.

 

Kínában Csangsa, Csungking, Szucsou és Vuhan városát adták hozzá a már létező célállomásokhoz, Csengcsouhoz és Csengtuhoz, míg Európában két további központ a német Duisburg és a lengyel Varsó került be a hálózatba.

 

"A vasúti szolgáltatásunk Kína és Európa között a légi szállítással összehasonlítva akár a költségek 65 százalékát megspórolhatják ügyfeleink számára, míg a tengeri útvonalakhoz képest akár 40 százalékkal gyorsabban is célba juttathatják termékeiket," mondta el Cindy Miller, a UPS globális szállítmányozási üzletágának elnöke. "Azáltal, hogy kínai és európai ügyfeleink egyensúlyba hozhatják költségeiket és a kiszállítás sebességét, a UPS hozzájárul a nemzetközi sikerességükhöz és bővülésükhöz."

 

A négy új kínai célállomást a UPS azért választotta, mert egyaránt közel vannak Belső-Kína legnagyobb ipari, kereskedelmi és kulturális központjaihoz.

 

Duisburg a német ipar egyik központjának, a Ruhr-vidéknek a szívében található, hozzáféréssel rendelkezik a tengeri, vasúti, közúti és légi szállítási útvonalakhoz egyaránt. Varsó pedig az e-kereskedelem, a kutatás-fejlesztés és ipari termelés egyik keleti központja.

 

A UPS Kína és Európa közötti vasúti szolgáltatás további előnyei:

 

  • Teljes körű szolgáltatás: mind FCL, mind LCL szállítmányok esetén, mindkét irányban.
  • Biztonság: zártláncú kamerás megfigyelés a szállítás során, seal menedzsment, riasztó és opcionális GPS konténer-nyomkövetés.
  • Hőmérséklet-szabályozás: hőszigetelő csomagolás, rakodólap fedés, dízel-hűtőkocsik extra szolgáltatásként választhatók az érzékeny szállítmányok számára.
  • Egyszerűsített vámkezelés: vámkezelés csak Kínában illetve az európai export/import országban. A UPSTM rendszerei közvetlenül csatlakoznak a vámhatóságokhoz, így csökkentve a hibák esélyét és gyorsítva az eljárást.
  • Fenntarthatóság: a vasúti szolgáltatás szén-dioxid kibocsátása a légi szállítás huszonötöd része. Emellett lényegesen kevesebb a nitrogén-oxid, szénhidrogén és kén-dioxid kibocsátása, mint a tengeri szállítmányozásnak.
  • Folyamatos láthatóság: a FlexTM Global View segítségével nyomon követhető a szállítmány státusza, illetve az egyes szállítási mérföldkövek.

 

 

A UPS szolgáltatása teljességgel átjárható légi, közúti, tengeri és vasúti szállítási hálózatot nyújt, melynek segítségével az ügyfelek egyszerűsíthetik ellátási láncaikat egyetlen szolgáltató alkalmazásával, és szállítási szükségleteik és költségeik alakításával.

 

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.