2024.július.14. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A vászonkép, mint lakásdekoráció

5 perc olvasás
Egy jól kiválasztott vászonkép sokat dobhat a lakáson.
vaszonkep

A vászonképek az elmúlt évek nagy visszatérői a lakberendezési trendekben. Nemcsak amiatt népszerűek, mert a plakátokhoz képest tartósabbak, hanem amiatt is, hogy a rajtuk megjelenő motívumoknak túlzás nélkül csak a képzelet szabhat határt. Ezt nemcsak a sokféle választható témakör biztosítja, hanem az egyedileg készíttetett dizájnok szabadsága is. Gyere, tarts velünk és merülj el a vászonképek különleges világában.

Vászonkép, avagy a legsokszínűbb dekoráció otthonodba

A pandémia alatt és után újra megnövekedett az igény a természetes lakásdekorációkra. A bezártság érzetét nemcsak egy világjárvány alatt, de a korán sötétedő, hideg őszi-téli napokon is remekül tudja oldani egy rattan fotel, egy nagy, pihe-puha pléd, pár fonott kosárka vagy éppen egy flízre nyomtatott, keretre feszített vászonkép.

Az otthonosságról a tapintható textúrák mellett a megannyi csodás dizájn is gondoskodik, amelyek között korosztálytól és stílustól függetlenül könnyű megtalálni a személyiségünkhöz és az otthonunkhoz passzolót. Mivel a vászonképek nincsenek becsillanó üveglap mögé zárva, nemcsak hívogató közeget teremtenek, de minden szögből ugyanúgy is néznek ki.

A ByHome vászonképei között egy-, három-, négy-, és ötrészes alkotások is megtalálhatók. A sokféleség ezen felül a több száz választható dizájnban is jelentkezik: a legnépszerűbb állatos, virágos és zen témakörök mellett az egészen különleges street art, vintage és absztrakt tematika is helyet kapott a kínálatban. Ha pedig egy olyan vászonképre vágysz, amiből csak egy létezik a világon, egyedi fotóddal ezt is szívesen elkészítjük neked.

Melyik helyiségbe érdemes vászonképet választani?

A modern technológiáknak és a minták sokféleségének köszönhetően ma már bátran el lehet rugaszkodni a nappalitól, a hálószobától és az előszobától, ha a vászonkép felhelyezéséről van szó.

Egy jól kiválasztott vászonkép

 • az irodában kreativitásra és produktívabb munkavégzésre ösztönöz,
 • a fürdőszobában meghitt környezetet biztosít egy pihentető habfürdőhöz,
 • a gyerekszobába állandó vidámságot csempész,
 • a konyhában inspirál a főzésre és jó étvágyat biztosít,
 • az előszobába belépve azonnal megmutatja az ott lakók egyéniségét.

Az egyedi vászonkép a legszemélyesebb ajándék

A webáruházaknak és az online vászonkép tervezőknek köszönhetően ma már ki sem kell mozdulnod otthonról ahhoz, hogy valami nagyon személyeset ajándékozz szeretteidnek. Legyen szó a karácsonyi vásárlói dömpingről vagy a nyári kánikuláról, amikor kedved sincs kilépni a hűvös lakásból, egy fényképes vászonkép szuper, otthonról is beszerezhető meglepetés.

Pár egyszerű tanács megfogadásával az egyedi vászonkép pont úgy fog kinézni, ahogy elképzelted:

 1. A jó minőségű nyomat érdekében mindig használd a lehető legnagyobb felbontású képet.
 2. Válassz éles, elmosódásmentes fotót.
 3. Ellenőrizd a kép kontrasztosságát, hogy messziről is jól mutasson.
 4. Ha csak kisebb méretű fényképed van, érdemes kisméretű vászonképet készíttetni belőle, hogy a végeredmény garantáltan jól mutasson.

Ha egyedi vászonképedet a ByHome lakberendezési webáruházból rendeled meg, sem kompromisszumokat, sem rizikót nem kell vállalnod. Amikor előkerül az ajándékdobozból a vászonkép, szeretted arcán garantált lesz a mosoly, hiszen a képfeltöltés után a gyártás egészen addig nem indul el, amíg jóvá nem hagytad a továbbított látványtervet.

Mitől különlegesek a ByHome vászonképek?

A ByHome saját tervezőcsapatának köszönhetően a kínálatban megtalálható vászonképek jelentős része exkluzív, csak a ByHome-nál megtalálható dizájn, így ezekkel a képekkel garantáltan nem találkozol majd az orvosi rendelő várójában vagy a hotelszobában, ahol jól megérdemelt nyaralásodat töltöd.

A ByHome vászonképek

 • egy olyan speciális flíz vászonra vannak nyomtatva, amely tökéletes színvisszaadást biztosít,
 • környezetbarát anyagokkal, illatmentesen készülnek a webáruház saját műhelyében,
 • hosszú éveken át stabil, mégis könnyű fali dekorációk,
 • magas minőségű nyomtatása a kép méretétől függetlenül kiváló részletességet nyújt,
 • UV védelemmel vannak ellátva, ezért bátran helyezheted őket lakásod naposabb részeire is,
 • a széleken is nyomtatottak, így keret nélkül is esztétikus dekorációk.

Akár ajándékba szánod, akár magadat szeretnéd meglepni egy gyönyörű vászonképpel, a legfontosabb, hogy megbízható forrást válassz a rendeléshez. A ByHome-mal egészen biztosan nem lősz majd mellé, hiszen a lakás leendő éke saját műhelyben, gyors, de alapos, többszöri ellenőrzéssel történő kidolgozással készül. Az elkészült terméket pedig buborékfóliában és vastag karton csomagolásban kapod kézhez.

Fontos, hogy szánj elég időt a böngészésre, hiszen egy jól kiválasztott vászonkép hosszú éveken át trendi eleme lehet kedvenc helyiségednek. Az pedig csak bónusz, ha a készülő alkotás egy szép családi emléknek vagy baráti összejövetelnek állít emléket. Jó nézelődést és jó tervezgetést!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.