Zavio F312AZavio F312A

Magyarországon is bemutatkozott a Zavio, a hálózati video megoldások és megfigyelő rendszerek vezető gyártója. A Zavio legnépszerűbb termékei Nyugat-Európában és a tengerentúlon az F611E, a világ legkisebb CCD IP kamerája, és az F312A vezeték nélküli IP kamerája, melyek már hazánkban is kaphatóak.

  Zavio F312AZavio F312A

Magyarországon is bemutatkozott a Zavio, a hálózati video megoldások és megfigyelő rendszerek vezető gyártója. A Zavio legnépszerűbb termékei Nyugat-Európában és a tengerentúlon az F611E, a világ legkisebb CCD IP kamerája, és az F312A vezeték nélküli IP kamerája, melyek már hazánkban is kaphatóak.

A Zavio legfontosabb technológiai célkitűzése, hogy egymással kompatibilis, teljes biztonsági megoldást nyújt termékekkel lássa el a piacot, melyet egyéni és üzleti felhasználók egyaránt könnyen integrálhatnak multimédiás, kommunikációs éls biztonsági hálózatba. A két legnépszerűbb Zavio terméket is ennek megfelelően tervezték.

Zavio F611A – a világ legkisebb CCD IP kamerája

A Zavio F611A a világ legkisebb CCD IP kamerája 7,9cm hosszúságú, és 5,5cm széles házzal. A kamera Sony nagyfelbontású CCD érzékelőjének és 704×480 felbontásának (30képkocka/másodperc) köszönhetően kiváló képminőséget kínál. Beállíthatunk előre ütemezett rögzítést vagy választhatjuk I/O terminál segítségével a mozgásérzékelést és figyelmeztetést. Hálózatba integrálva számos lehetőséget kínál a rögzített kép valós idejű továbbítására és mentésére például MPEG4, Motion JPEG formátumban, de mobiltelefonunkon keresztül is folyamatosan megfigyelhetjük otthonunkat vagy a kívánt területet 3GPP, ISMA, RTPS protokollok vagy 2.5 WAP használatával.

Az IP kamerához mikrofont és hangszórót is csatlakoztathatunk, így kétirányú kommunikációra van lehetőség. A kamera kis méretének és kialakításának köszönhetően könnyedén rögzíthető a kívánt helyen, a PoE technológiával pedig ott is egyszerűen biztosíthatjuk az eszköz áramellátását az Ethernet kábeleken keresztül, ahol annak kiépítése problémát jelentene. A kamera hozzáférését jelszóval védhetjük, a mellékelt szoftver pedig 16 kamerát kezelő rendszer kiépítéséhez kínál könnyen kezelhető felületet.

Vezeték nélküli kapcsolat, biztonság a sötétben is

Zavio f611eZavio f611eA Zavio F312A kis vezeték nélküli mindenes, mely számos funkciót kínál. 640×480-as maximális felbontással, akár 30képkocka/másodperccel kitűnő képminőséget kínál, és megfelelő méretet a problémamentes átvitelhez. 6 beépített LED segíti a rossz fényviszonyok melletti vagy éjszakai felvételt és mozgásérzékelést, melyet 802.11g szabványú vezeték nélküli hálózaton továbbít valós időben MPEG4 vagy Motion JPEG formátumban. A kamera beépített mikrofonnal rendelkezik így nem csupán képi, de hang információt is közöl a megfigyelt területről, és támogatja a kétirányú kommunikációt. A számos kapcsolódási lehetőség mellett Microsoft Live Messenger segítségével is nézhetjük a kamera által figyelt területet.

A Zavio F611E és F312A IP kamerák már kaphatók Magyarországon. A magyar forgamazója az Alphasonic.  Ajánlott bruttó fogyasztói áruk 72.580 és 38.100Ft.

http://www.alphasonic.hu/

http://www.zavio.com/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük