2024.április.12. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Vöröskereszt Shoot4Life amatőr filmes versenyének digitális partnere a Neo Interactive

2 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/20907"><img class="image thumbnail" src="/files/images/neo_voroskereszt_shoot4life_webshot.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="60" /></a></span> <p>November 22. és 23. között zajlott a Vöröskereszt „Shoot4Life" avagy „Forgass az életért" világjátéka, amelynek digitális partnere a Neo Interactive volt. </p><p> 

 neo voroskereszt shoot4life webshot.thumbnail

November 22. és 23. között zajlott a Vöröskereszt „Shoot4Life" avagy „Forgass az életért" világjátéka, amelynek digitális partnere a Neo Interactive volt.

 

 neo voroskereszt shoot4life webshot.thumbnail

November 22. és 23. között zajlott a Vöröskereszt „Shoot4Life" avagy „Forgass az életért" világjátéka, amelynek digitális partnere a Neo Interactive volt.

 

Magyarország mellett nyolc további ország amatőr filmes alkotói készítették el kisfilmjeiket a véradásról. Az öt kontinensen zajló esemény összehangolása online platformon történt. A világjáték nemzetközi arculata, a verseny információs bázisát jelentő weboldal (http://www.shoot4life.tv/) és az akcióhoz kapcsolódó internetes kampány a neo támogatásával valósult meg.

A Shoot4life világjáték – melynek védnöke Habsburg György, a Magyar Vöröskereszt elnöke – a film eszközével hívta fel a figyelmet az önkéntes véradás fontosságára. A résztvevő stábok 24 óra leforgása alatt kötetlen stílusú és műfajú, 2 perces rövidfilmet készítettek digitális eszközökkel, amely lehetett digitális videó kamera, vagy akár mozgókép rögzítésére alkalmas mobiltelefon is.

A versenyre a http://www.shoot4life.tv/ versenyoldalon lehetett regisztrálni a világ bármely pontjáról, valamint itt volt elérhető minden, a nevezéssel és a filmkészítéssel kapcsolatos információ is. A 24 órás forgatás kötelező helyszínei minden országban helyi idő szerint november 22-én, szombaton reggel 10 órakor frissültek ki, az elkészült alkotásokat pedig a site-ról nyíló videócsatornába tölthették fel a pályázók. A verseny hazánkban online kampánytámogatást is kapott, melynek keretében tartalombeépülés és támogató banner kampány futott az MTV online portfóliójában.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.