2022.augusztus.18. csütörtök.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Société megnyitotta a divat új otthonát a belvárosban

2 perc olvasás

societe.jpg November 24-én, Budapest belvárosában megnyitott a kortárs divat új otthona, a Société.démo Store.

 

Az érdeklődők olyan, Magyarországon elsőként egy helyen elérhető kortárs divatmárkák közül válogathatnak, mint a Chylak, Frame Denim, Ganni, G.Kero, Le Petit Trou, Nanushka, illetve a Société Fashion Accelarator Programban résztvevő Grandpa és Kata Szegedi, aki a Démo Store személyzetének egyenruháit is megálmodta. A különleges kollekció hamarosan Victoria Beckham, Mother of Pearl és 3.1 Phillip Lim darabokkal is kiegészül.

 

Az üzlet a Sas utca 16. szám alatt várja vásárlóit, tavasztól pedig átköltözik állandó helyére, a Société Házba, amely Közép-Európa egyik fontos kortárs művészeti, kulturális, gasztró, design- és divatközösségi központja lesz. Küldetése a tehetségek támogatása megfelelő platform biztosításával, hogy kaput nyisson számukra akár a nemzetközi piacokon való érvényesüléshez.

 

A Société Fashion a Société része, amely egyszerre funkcionál alkotó és befogadó közösségként, dinamikus térként, valamint kulturális és divatmozgalomként, és lehetőséget kínál a fiatal generáció kreativitásának, tehetségének kibontakozására.

A 2018 első negyedévében megnyíló Société Ház klub- és gasztróesemények, interaktív kortárs kiállítások, divatbemutatók és a területükön kiemelkedő szakértők által tartott workshopok keretében biztosít programot és inspirációt egész évben.

 

http://www.societebudapest.com/hu/societe-demo

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.