2023.december.08. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Mikulás Hajók a Balatonon

2 perc olvasás

mikulas.jpgMikulás Gyerekhajóval várja a BAHART 2 kikötőben a legkisebbeket december 2-án, ahol tucatnyi ajándékot ad át a Társaság a Mikulásgyárnak! Szaloncukor jár minden autósnak Mikulás napján a balatoni kompokon is!

 

A Balatoni Hajózási Zrt. társadalmi felelősségvállalása jegyében az idei ünnepi időszakban is nagy figyelmet fordít a jótékonykodásra és a gyermekekre, mint a jövő reménységeire. Ezen apropóból ismét egy nemes ügy mellé állt. A dolgozók, illetve a Mikuláshajóra érkező utasok körében adománygyűjtési akciót hirdettek. Az így összegyűlt ajándékokat december 2-án a Siófoki Mikulás Hajó indulása előtt személyesen adja át a BAHART a Mikulásgyár képviselőinek, akik eljuttatják azokat a rászorulóknak.

 

Idén második alkalommal már két kikötőből, Siófokról és Balatonfüredről is indít a BAHART gyerekeknek szóló Mikulás Hajókat, amelyeknek stílusosan a Szent Miklós hajó biztosít helyszínt december első szombatján. A meglepetés varázsműsor végén a Mikulás minden résztvevő gyermeket ajándékkal jutalmaz. A Mikulás Gyerekhajók iránt már most nagy az érdeklődés, folyamatosan fogadják az előjelentkezéseket.

 

Ez az őszi Halloween hajók sikere után azt támasztja alá, hogy lehet és érdemes a Balatonon a szezonon kívüli időszakban is tartalmas és népszerű programot kínálni.

 

December 6-án a Szántódrév és Tihanyrév között egész évben üzemelő kompokon kis Mikulás ajándékkal köszönti a BAHART az autósokat.

 

http://balatonihajozas.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.