2022.augusztus.18. csütörtök.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Antarktisz és főszezon végi ajánlatok az ALDI UTAZÁS-nál

2 perc olvasás

index_75.pngA nyári szezon utolsó hónapjában voltaképpen hideget-meleget egyaránt kínál az Aldi utazás, hiszen még bőven találni napfényes ajánlatokat, de az utazásszervező már jó előre gondol az őszi-téli utakra is – így az Antarktiszra és a trópusi éghajlatra is csábítja az utasokat.

 

Az egyik legnagyobb utazási szenzáció a Déli-sarkkörre és a Falkland-szigetekre szervezett exkluzív utazás, amely 21 nap alatt járja be az Antarktisz vidékét. A tengerjáró hajó elviszi az utasokat a Deception és a Half Moon szigetre, megáll a Brown Bluff vulkánnál, így az utasok felfedezhetik a pingvin- és fókakolóniák, a kutatóállomások, valamint a Falkland-szigetek varázslatos világát. A csapatot tapasztalt, expedíciókban jártas vezetők kísérik, a hajó pedig egy luxusszálloda kényelmét nyújtja az utasoknak.

Bár maga a túra (több turnusban) 2019 novemberében indul, a korlátozott számban elérhető helyek gyorsan fogynak, ezért az érdeklődőknek már most le kell foglalniuk szállásukat az MS Roald Amundsen hajó fedélzetén, kabinokban vagy lakosztályokban.

Az idei őszi-téli ajánlatok viszont a trópusokra csábítanak: kimondottan jó áron érhetők el az ALDI UTAZÁS Sri Lanka-i 10 éjszakás turnusai háromcsillagos szállodában (349 990 forinttól), budapesti indulással, illetve a kenyai Mombasába szervezett 12 napos csomagtúrái (306 990 forinttól).

Az ALDI UTAZÁS augusztusi katalógusa – amely megtalálható országszerte az áruházlánc 132 áruházában, illetve a www.aldiutazas.hu oldalon – persze gondol azokra is, akik az utolsó pillanatban döntenek nyaralásuk helyszínéről. Számukra Közép- és Észak-Olaszország (Villa Rosa di Martinsicuro, Bibione, Jesolo, Lignano Sabbiadoro), Horvátország (Isztria és Kvarner-öböl), valamint Ausztria (Linz, Salzburg, Karintia és Stájerország) kedvelt szállásait kínálják. A belföldön maradók pedig bükfürdői és zalakarosi szállodák utószezoni ajánlataiból válogathatnak, szintén kiváló áron.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.