Jönnek az Erica világa és a Psych – Dilis detektívek legfrissebb epizódjai. Erica Strange kalandjai a végéhez közelednek, de a dilis detektívek még csak most lendülnek bele a nyomozásba. Április közepén Az Erica világa negyedik, búcsú évada mellett a nem épp hétköznapi eszközeiről ismert nyomozók történetének negyedik szériája kerül képernyőre a Universal Channelen.

 

Jönnek az Erica világa és a Psych – Dilis detektívek legfrissebb epizódjai. Erica Strange kalandjai a végéhez közelednek, de a dilis detektívek még csak most lendülnek bele a nyomozásba. Április közepén Az Erica világa negyedik, búcsú évada mellett a nem épp hétköznapi eszközeiről ismert nyomozók történetének negyedik szériája kerül képernyőre a Universal Channelen.

 

A legnépszerűbb sorozatok folytatásaként áprilisban két új évaddal is megörvendezeti nézőit a Universal Channel. A húsvéti sikerfilmek után április 11-től szerdánként a Psych – Dilis detektívek, míg április 15-től vasárnaponként az Erica világa kapcsolja ki a képernyő elé ülőket.

 

Erica Strange 32 éves nőként egy macskával az oldalán, munka és párkapcsolat nélkül már-már teljes kilátástalanságba burkolózva élte mindennapjait. Ekkor találkozott Dr. Tommal, aki egy szokatlan módszert ajánlott neki, mellyel megváltoztathatja egész életét. A terapeuta fiatalkorába repíti vissza, ahol mindent újraélve helyrehozhatja hibáit. Három évad epizódjain keresztül követhették a tévénézők miként bontakozik Erica élete, maga mögött hagyva a magányt és a sikertelenséget. Április 15-től a kalandozás utolsó epizódjai kerülnek képernyőre. A sci-fi ihlette vígjátéksorozat negyedik és egyben utolsó évadában Erin Karpluk visszatér a címszereplő Erica Strange szerepében. Erica, aki most orvosnak tanul, számos akadállyal néz szembe amint alkalmazkodik új szerepéhez és megkezdi terápiájának utolsó szakaszát. Egy meghitt, új kapcsolattal és egy sikeres vállalkozással, vajon képes lesz-e folytatnia útját egy kiegyensúlyozott és boldog élet felé?

 

A Psych – Dilis detektívek legújabb, negyedik évada is sok izgalmat ígér. A magánnyomozói praxisról álmodozó Shawn Spencer talán végre megvalósíthatja régi álmát. A sorozat kutyaütő főszereplője egyelőre a rendőrség „alkalmi jobbkezeként" tevékenykedik társával, egyben gyermekkori barátjával Gus-szal. Shawn látnoki képességeket magáénak hazudva orvosolja a rendőrség megoldásra váró eseteit. A legújabb epizódokból kiderül, hogy a szélhámos Shawn, aki mellesleg rendőr édesapjától tanulta képességeit, meddig képes így lavírozni a rejtélyek sűrűjében.

 

Április 11-től  szerdánként 19.00-tól Psych – Dilis detektívek 4. évad,

április 15-től vasárnaponként 20.20-tól Erica világa 4. évad a Universal Channelen!

 

Természetesen folytatódnak a sikersorozatok.

Testvérek (4. évad) Brothers & Sisters 4

Vasárnaponként  21:00 órakor          

Lehet, hogy a Walkers család vagyonos, de úgy tűnik, ez csak még bonyolultabbá teszi az életet. Amint a lebilincselő sorozat visszatér a negyedik évadra, fennáll a veszély, hogy Walkeréket szétszakítja a döbbenetesen rossz hír, melyet Kitty kap. Kevin és Scotty családot szeretnének alapítani, Rebecca és Justin házassága pedig rosszul kezdődik.

 

A férjem védelmében (3. évad) The Good Wife 3.

Vasárnaponként  22:00 órakor

Alicia Florrick (Julianna Margulies) védőügyvéd visszatér a harmadik évaddal. Miután elvált férjétől, Peter-től (Chris Noth), azzal küzd, hogy egyszerre építse a karrierjét és gondoskodjon a családjáról. A feladat egyre nehezebb Alicia számára, mert közben már a harmadik évét tölti a Stern, Lockhart és Gardner irodában. Ráadásul a kollégájával, Willel (Josh Charles) történt kockázatos flört miatt dolgai még tovább bonyolódhatnak.

 

Kisvárosi gyilkosságok (14. évad) Midsomer Murders 14.

Április 19-ig csütörtökönként 21:20 órakor

A népszerű egyesült királyságbeli rendőrsorozat 14. évadja. Unokatestvére nyugalomba vonulása után John Barnaby rendőr-főfelügyelő (Neil Didgeon) Ben Jones őrmesterhez (Jason Hughes) csatlakozik, hogy egy újabb sorozat bizarr gyilkossági eset ügyében nyomozzanak Midsomer idilli vidéki falvaiban. A Caroline Graham bűnügyi regénysorozata alapján készült sorozat bemutatja Barnaby és Jones kísérleteit, hogy a csendes falusi élet színfalai mögé tekintsenek, ahol cselszövést és veszélyt találnak.

 

www.universalchannel.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük