2022.október.02. vasárnap.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

(Ásványvíz)Dijat nyert külföldön a Szentkirályi

3 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/12893"><img class="image thumbnail" src="/files/images/Grand%20Gold%202008%20logo.thumbnail.jpg" border="0" width="57" height="100" /></a></span> <p>A közel fél évszázados múltú Monde Selection független minőségértékelő intézet nemzetközi szakzsűrije a legmagasabb elismeréssel,  Pálmalevelekkel Díszített Aranymedállal díjazta a Szentkirályi Ásványvíz Kft. két termékét. </p><p> 

 grand%20gold%202008%20logo.thumbnail

A közel fél évszázados múltú Monde Selection független minőségértékelő intézet nemzetközi szakzsűrije a legmagasabb elismeréssel,  Pálmalevelekkel Díszített Aranymedállal díjazta a Szentkirályi Ásványvíz Kft. két termékét.

 

 grand%20gold%202008%20logo.thumbnail

A közel fél évszázados múltú Monde Selection független minőségértékelő intézet nemzetközi szakzsűrije a legmagasabb elismeréssel,  Pálmalevelekkel Díszített Aranymedállal díjazta a Szentkirályi Ásványvíz Kft. két termékét.

 

A világ vezető márkáit vizsgáló intézet díjazottjai között a Szentkirályi az első hazai ásványvízmárka, amely a szénsavas és szénsavmentes kategóriában egyaránt a legmagasabb elismerésben részesült. Az újabb nemzetközi kitüntetés tovább javítja a hazánkon kívüli jelenlétét erősíteni kívánó Szentkirályi pozícióit a nemzetközi piacon.

Az 1961 óta működő, brüsszeli székhelyű Monde Selection a minőségi termékek kiválasztásában mára a világ legelismertebb és legnagyobb múlttal rendelkező intézete. Értékelései által a gyártók és fogyasztóik objektív képet kapnak a termékek minőségéről. A szakterületük legelismertebb képviselőiből álló nemzetközi zsűri minden évben élelmiszer és nem élelmiszer kategóriában, valamint számos alkategóriában vizsgálja és értékeli a világ vezető márkáit a boroktól és söröktől a kozmetikumokig.

A hagyományos arany-, ezüst- és bronzérem mellett a kiemelkedő minőség legmagasabb elismerését a Pálmalevelekkel Díszített Aranymedál jelenti. A termékeit itt első alkalommal megmérető Szentkirályi Ásványvíz Kft. a szénsavas és szénsavmentes kategóriában egyaránt kivívta a független szakzsűri elismerését: mindkét kategóriában Pálmalevelekkel Díszített Aranymedállal díjazta a hazánkban vezető ásványvízmárka által képviselt minőséget. Ez az elismerés azt jelenti, hogy az érzékszervi vizsgálatok során elemzett íz, illat, állag, látvány, valamint a mikrobiológiai analízis során ellenőrzött belső összetevők tekintetében a Szentkirályi termékei a megszerezhető pontok több mint 90%-át gyűjtötték be. Ezzel a Szentkirályi olyan európai és világmárkákkal került azonos kategóriába, mint például a sörök sorában a Dreher, vagy a whiskyk esetében a Johnnie Walker.

„Kitüntetett szerepe van számunkra ezeknek a díjaknak, hisz ezek által tovább javulnak nemzetközi pozícióink. A korábban elnyert díjak – például az Eauscar-díj – is nagyban hozzájárultak múltbéli sikereinkhez, de most sikerült tovább lépnünk, és egy olyan elit klubba nyertünk bebocsátást, ahová a világ vezető márkái egytől-egyig vágynak" – mondta a díj jelentőségéről Balogh Levente, a Szentkirályi Ásványvíz Kft. ügyvezető igazgatója.

A Monde Selection – Selection of World Quality hivatalos díjátadójára 2008. június 2-án, Bécsben kerül sor. Reklám- és kereskedelmi kommunikációjában a Szentkirályi 5 évig használhatja a „Grand Gold Award with Palm Leaves" (Pálmalevelekkel Díszített Aranymedál) elismerést és emblémát.

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.