2019. március 29-én átadták a Ringier Mobile Influencer 2011 díjat. A díjat a közönségszavazás és a zsűri döntése alapján Pintér Róbert, az Ipsos online ügyfélkapcsolati igazgatója vehette át.

 

2019. március 29-én átadták a Ringier Mobile Influencer 2011 díjat. A díjat a közönségszavazás és a zsűri döntése alapján Pintér Róbert, az Ipsos online ügyfélkapcsolati igazgatója vehette át.

 

A Ringier Mobile Influencer díj a RAM COLOSSEUM-ban megrendezett SmartMobil Konferencián került kihirdetésre. A díj mobil ipari szakembereket, befolyásos hazai mobilpiaci szereplőket hivatott díjazni.

 

A Ringier Mobile Influencer  2011 nyertese  Pintér Róbert lett.  A szakember a hazai mobil piacon végzett edukációs tevékenységért kapta a Ringier Mobile Influencer díjat. A szakmai zsűri egyhangúlag őt választotta több mint 40 jelölt közül a díjra. Pintér Róbert szociológus-politológus, a szociológia doktora (PhD), korábban a BME Információs Társadalom- és Trendkutató Központ (ITTK) tudományos igazgatója, jelenleg az Ipsos online ügyfélkapcsolati igazgatója.

A díjat Kardos Gábor, a Ringier Kiadó digitális üzletág igazgatója adta át. A díjazott külföldi szakmai konferencia utat nyert.

A díjátadó pillanatai és a zsűritagok nyilatkozatai megtekinthetők az összefoglaló videóban:

http://www.pixter.hu/video?id=34557

A Ringier Mobile Influencer 2011 szakmai zsűrije:

Dobó Mátyás, a Peer ügyvezető igazgatója

Horváth Balázs, szakújságíró

Kovács Ildikó, Magyar Telekom kommunikációs igazgatója

Kardos Gábor, a Ringier Kiadó digitális üzletág igazgatója

Kutas István, a Telenor kommunikációs igazgatója

Suba János, a Vodafone kommunikációs igazgatója

Varga G. Gábor Ringier, a Népszabadság újságírója

 

A Ringier Mobile Influencer díj 2010-ben jött létre azzal a céllal, hogy mobil ipari szakembereket, befolyásos hazai mobilpiaci szereplőket díjazzon, ugyanakkor elismerje és támogassa az innovatív kezdeményezéseket. A Ringier több fejlesztésével maga is jelen van a mobil applikációk piacán, ahol a jövőben is számos megjelenést tervez.  A kiadó kiemelten fontosnak tartja az innovatív kezdeményezések, saját és külsős szakemberek, valamint ötleteitek díjazását, ugyanakkor tartalomszolgáltatóként, médiaként feladatának tekinti az innovatív emberek, kezdeményezések támogatását és az ezzel kapcsolatos figyelemfelhívást. A „Ringier Mobile Influencer" díjat a kiadó a jövőben is évente tervezi meghirdetni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük