AcerAz Acer értékesítette a legtöbb projektort Magyarországon az elsõ negyedévben – derül ki a Pacific Media Associates, Inc. legfrissebb jelentésébõl.

 AcerAz Acer értékesítette a legtöbb projektort Magyarországon az elsõ negyedévben – derül ki a Pacific Media Associates, Inc. legfrissebb jelentésébõl.

A cég az idei elsõ három hónapban 23,7 százalékos részesedésre tett szert, így jelentõsen megelõzi a második helyet elfoglaló BenQ-t (13,6 százalék) és a Toshibát (13,5 százalék). Az Acer projektoreladásai jelentõsen megugrottak már tavaly is: a 2006-os negyedik negyedévben 12 százalékkal a másodikak voltak az akkor 16 százalékkal piacvezetõ Epson mögött.

Az elmúlt egy évben több mint 1000 Acer projektort adtak el – ez kétszerese a cég 2005-ös eredményének. Egri Csaba, a vállalat hazai képviseletének vezetõje a folyamatos növekedés három fõbb tényezõje között említette az Acer rendszeresen bõvülõ kínálatát, és a projektorok jó ár/érték aránya mellett a házimozi piac fokozatosan növekvõ igényeit is.

Az Acer, a világ harmadik legnagyobb PC forgalmazó cége, melynek legfontosabb brand termékei a mobil és asztali számítógépek, szerverek és tároló egységek, LCD monitorok és nagy felbontású televizó készülékek, projektorok, valamint kézi és navigációs eszközök. Az 1976-ban alapított Acer Inc. 5300 alkalmazottja segíti a vállalat kis- és nagykereskedõit több, mint 100 országban. 2006-ban a bevételek világszerte elérték a 11,32 milliárd dollárt.

http://www.acer.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük