2022.05.21.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

AZ ÉVTIZED FOGYASZTÓI MÁRKÁJA: A SZENTKIRÁLYI ÁSVÁNYVÍZ

2 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if !mso]><object classid="clsid:38481807-CA0E-42D2-BF39-B33AF135CC4D" id=ieooui></object> <style> st1\:*{behavior:url(#ieooui) } </style> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/57037"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image1_445.thumbnail.jpg" border="0" width="60" height="100" /></a></span>2011-ben a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága ismét a Szentkirályi Ásványvíz Kft-t választotta a <strong>Superbrands-díjra</strong>, miután újabb nemzetközi versenyeken is világdíjakat kapott. A cég az év legdinamikusabban fejlődő fogyasztói márkája, és egyúttal bekerült a TOP150 fogyasztói/TOP 80 üzleti magyar márkák közé. </p> <p> 

2011-ben a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága ismét a Szentkirályi Ásványvíz Kft-t választotta a Superbrands-díjra, miután újabb nemzetközi versenyeken is világdíjakat kapott. A cég az év legdinamikusabban fejlődő fogyasztói márkája, és egyúttal bekerült a TOP150 fogyasztói/TOP 80 üzleti magyar márkák közé.

 

2011-ben a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága ismét a Szentkirályi Ásványvíz Kft-t választotta a Superbrands-díjra, miután újabb nemzetközi versenyeken is világdíjakat kapott. A cég az év legdinamikusabban fejlődő fogyasztói márkája, és egyúttal bekerült a TOP150 fogyasztói/TOP 80 üzleti magyar márkák közé.

 

A magyar Brands-programot 2010-ben hozták létre, amely 2011-ben másodszor tette közzé a vezető hazai márkák listáját. A Szentkirályi forrása további 50 évre tudja garantálni a hozamot a magyar fogyasztási igényeknek megfelelően. A „legjobb  új PET palackok" kategóriájában szintén díjnyertes lett.

 

Uniós támogatás a Szentkirályi Ásványvíznek

A bel- és külföldön is sokszoros díjnyertes Szentkirályi Ásványvíz Kft. 205,5 milliós fejlesztési beruházásához 82 millió forintos támogatást kapott, amelynek keretében a projektet máris megvalósították. A fejlesztés segítségével új szénsavas üdítőitalok gyártására alkalmas berendezéseket vásároltak. Továbbá lehetőség nyílt kisebb súlyú, környezetkímélőbb flakon és kupak felhasználására. Tehát elkészült az új generációs kiszerelés és az új termék marketingjének támogatása. A cég 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás 1993 óta. 1994 óta lett vezető piaci márka. 2003 óta működik önálló cégként. Termékeik hungarikumnak számítanak, és egy több millió éves forrás kristálytiszta vizéből származnak. Hazánk nagyköveteként külföldre is eljutott. A szénsavmentes Szentkirályi akár forralás nélkül is adható kisbabáknak!

 

DOBI ILDIKÓ

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.