Az Ovi Térképek, a Nokia ingyenes gyalogos és autós navigációs szolgáltatása új partnerkapcsolatokat jelentett be, melyeknek köszönhetően a Térképek célzottabb információkat tartalmaznak, így az utazás könnyebb lesz, mint valaha.

Az Ovi Térképek, a Nokia ingyenes gyalogos és autós navigációs szolgáltatása új partnerkapcsolatokat jelentett be, melyeknek köszönhetően a Térképek célzottabb információkat tartalmaznak, így az utazás könnyebb lesz, mint valaha. A nyári vakáció közeledik, és a frissített Ovi Térképek szolgáltatás a turistáknak és a helyieknek egyaránt megkönnyíti, hogy igazán érdekes helyekre, látnivalókra találjanak, és az utazás ne csak arról szóljon, hogyan jutnak el A pontból B-be, sokkal inkább arról, hogy közben minél élvezetesebben töltsék az idejüket.

Az Ovi egyesíti a tartalmakat a legjobb helyszínekkel, közösségi oldalakkal, kapcsolódási szolgáltatásokkal, és kihagyhatatlan, ha felfedezésről, megosztásról, az életmódtartalmakról vagy szórakozásról van szó – mindezt egy Nokia okostelefonról.

A Qype-al történő együttműködés közösségi ajánlókkal gazdagítja az Ovi Térképeket

Az Ovi Térképek mostantól a Qype, Európa legnagyobb közösségi alapú ajánló és értékelő portáljának információit is tartalmazza, hogy a felhasználók új helyekre bukkanhassanak, bárhol is legyenek, és semmi se kerülje el a figyelmüket.

A Qype adatbázisa első körben több mint 20.000 városleírással gazdagítja az Ovi Térképeket, valamint többszázezer, turisták és helyiek által írt értékelést és ajánlást tartalmaz wifi hotspotokról, kávézókról, boltokról, fürdőkről és hotelekről, hogy az utazó már a megérkezése előtt bennfentesnek érezhesse magát. A másodpercenként 40 újonnan írt Qype bejegyzés pedig garantálja, hogy mindig a legfrissebb információ legyen a kezében, és a legjobb döntést hozhassa, bármit is keres.

Több személyre szabott tipp és információ

Az Ovi Térképek segítségével a Nokia okostelefon tulajdonosok mostanra már több mint 25 millió érdekes és fontos helyszín információihoz férhetnek hozzá. Akár ajándékboltot, akár diákszállót keresnek, az utazásaikat az utolsó részletig megtervezhetik a NAVTEQ térképészeti adatainak, valamint a Lonely Planet, a WCities és a Michelin útikönyveinek segítségével. A vezető helyi arany oldalakkal, mint például a német Telegate-el, a Török Arany Oldalakkal vagy a spanyol Yell Publicidad-Páginas Amarillasszal történő megegyezéseknek köszönhetően még egyszerűbb megtalálni a legközelebbi gyógyszertárat, ATM-et, boltot vagy szolgáltatást. A hotelfoglaló szolgáltatásokkal, mint például a HRS és az Expedia, a szálláskeresés is egyszerű.

Egyszerűbb autós navigáció

Az autósok számára a Nokia autós készleteket tesz az új okostelefonjai értékesítési csomagjába*, minden további költség nélkül, így a navigáció és új helyek felfedezése vezetés közben is biztonságos és egyszerű. Az autóból kiszállva, a telefon zsebre vágásával gyalogosan is könnyedén mozoghatnak az ismeretlen helyeken.

A nyaralni készülők indulás előtt megtervezhetik az útvonalat az otthoni számítógépen, laptopon, és egyszerűen feltölthetik azokat egy Nokia készülékre, hogy külföldön is használhassák. Így kevesebb időt kell tölteniük az útvonal keresésével miközben úton vannak, valamint lehetővé válik a térképek kapcsolat nélküli használata, amivel a roaming díjak csökkenthetők a külföldi utak során.

A frissített Ovi Térképek (3.04) ingyenesen letölthetők a www.nokia.com/maps oldalról.

A Nokia most az értékesítési csomagban kínál autós készletet. Autóstartó és autóstöltő jár a Nokia N97, a Nokia N97 mini, a Nokia 6710 Navigator és a Nokia X6 mellé. Autóstartóval érkezik a Nokia 5800 XpressMusic, a Nokia E52, a Nokia E72 és a Nokia 5230.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük