2024.június.17. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

BEMUTATTÁK AZ ÚJ LEGO® TECHNIC BUGATTI CHIRONT — Művészet, mérnöki teljesítmény és építőkockák találkozása

3 perc olvasás

image18_7.jpgA LEGO Csoport és a Bugatti Automobiles S.A.S. ma bemutatta az új LEGO® Technic Bugatti Chiront. Az 1:8 méretarányú szuperautó június 1-jétől kapható.

 Molsheimben gyártott ultramodern szuperautó újragondolt változatában a LEGO® Technic Bugatti Chiron modell egyesíti a francia luxus autómárka örökségét jelentő ikonikus tervezést és a LEGO Technic elemeket.

 

„A bizonyított tervezési és technológiai szakértelmüknek köszönhetően a LEGO Csoport és a Bugatti saját piacuk vezető márkái. A LEGO Technic Bugatti Chiron modellje ennek a tökéletes kapcsolatnak a kifejezése. Lenyűgöz az a pontosság és kifinomultság, amellyel a szuperautónkat a LEGO világ részévé tették, és biztos vagyok benne, hogy mind a LEGO kockák, mind a Bugatti rajongói imádni fogják ezt a terméket.

Az 1:8 méretarányú LEGO® Technic Bugatti Chiron replika – amely méretét tekintve több mint 14 cm magas, 56 cm hosszú és 25 cm széles, és 3599 darabból áll – bonyolult részletekkel és lebilincselő vonásokkal van tele. Ezek közé tartozik az aktív hátsó szárnnyal rendelkező aerodinamikus karosszéria, a küllős kerekek alacsony profilú gumikkal, a kidolgozott pilótafülke mozgatható pedálos sebességváltóval, és a részletgazdag W16 motor mozgó dugattyúkkal.

 Az ajtókat kitárva felfedezhetjük, hogy a pilótafülke többet is tartogat magában, mint azt első látásra gondolnánk, hiszen itt található a nyolc fokozatú pedálos sebességváltó és az ikonikus Bugatti emblémával ellátott kormánykerék.

 Minden egyes modell egyedi gyártási számmal rendelkezik, gondosan elrejtve a motorháztető alatt, amely segítségével a LEGO.com/technic oldalon különleges tartalmakhoz lehet hozzáférni. A szett továbbá tartalmaz egy sebességkulcsot, amellyel a hátsó légterelő mozgatható,  a maximális sebesség elérésének érdekében.

 A motorháztető alatt diszkréten megbújva található egy valódi Buggati Chiron részlet: egy elegáns Bugatti táska.

 A Bugatti szellemiségéhez híven ez a modell is tükrözi a gyártó védjegyét képező klasszikus két tónusú kékes színvilágot, valamint egy matrica szett is rendelkezésre áll, amellyel az apró részletek is kidolgozhatók és az építmény teljesen hitelessé válhat.

 Az utolsó, művészi vonást a készletet rejtő exkluzív doboz jelenti, amely tartalmaz egy stílusos gyűjtői útmutatót, átlátható építési instrukciókkal. A rajongók emellett egy kilenc részes, a LEGO és a Bugatti szakértői által készített podcast segítségével merülhetnek el a tervezés mögötti kreatív munkafolyamatokban.

 Kapható június 1-jétől a LEGO® store-ban és a shop.LEGO.com oldalon

EZ IS ÉRDEKELHETI

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.