2023.június.10. szombat.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Bevásárló kocsik nagyítóval – vége az apróbetűs kínlódásnak!

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> 1024x768 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/57305"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/dm_7.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="75" /></a></span>A dm drogerie markt egy egyedülálló újítással gazdagította szolgáltatásainak számát: nagyítóval felszerelt bevásárlókocsikkal várja a látogatókat. Az átállás 251 üzletet érint, ahol minden kocsira rákerül a termékek címkéinek olvasását megkönnyítő lencse. A dm ezzel a lépéssel az élen jár, hiszen ő az első olyan kereskedelmi vállalat Magyarországon, amely ilyen módon is hozzájárul a tudatos vásárláshoz.</p> <p> 

dm 7.thumbnailA dm drogerie markt egy egyedülálló újítással gazdagította szolgáltatásainak számát: nagyítóval felszerelt bevásárlókocsikkal várja a látogatókat. Az átállás 251 üzletet érint, ahol minden kocsira rákerül a termékek címkéinek olvasását megkönnyítő lencse. A dm ezzel a lépéssel az élen jár, hiszen ő az első olyan kereskedelmi vállalat Magyarországon, amely ilyen módon is hozzájárul a tudatos vásárláshoz.

 

dm 7.thumbnailA dm drogerie markt egy egyedülálló újítással gazdagította szolgáltatásainak számát: nagyítóval felszerelt bevásárlókocsikkal várja a látogatókat. Az átállás 251 üzletet érint, ahol minden kocsira rákerül a termékek címkéinek olvasását megkönnyítő lencse. A dm ezzel a lépéssel az élen jár, hiszen ő az első olyan kereskedelmi vállalat Magyarországon, amely ilyen módon is hozzájárul a tudatos vásárláshoz.

 

Aki rosszul lát, vagy otthon felejtette szemüvegét, az a vásárlás során nehézségekbe ütközhet. Az összetevők és a csomagoláson található egyéb információk betűi gyakran olyan kicsik, hogy még szabad szemmel is nehezen olvashatóak. Azért hogy a dm minden vásárlójának biztosítani tudja a termékeken szereplő leírások pontos elolvasását, a vállalat olvasónagyítóval szerelteti fel a bevásárlókocsikat. Február elejére minden bevásárlókocsival rendelkező üzletükben megtalálható lesz az újdonság, ezzel megkönnyítve a termékről való információszerzést.

 dm1.thumbnail

A vásárlók egyre nagyobb figyelmet fordítanak az összetevőkre

Tanulmányok szerint a vásárlók egyre tudatosabban vásárolnak, egyre jobban odafigyelnek az összetevőkre, szeretnék tudni, hogy pontosan mit rejt a csomagolás. Különösen az ételallergiások és a laktóz-érzékenyek számára fontosak az „apróbetűk".

„Folyamatosan új lehetőségek után kutatva szolgáljuk ki vásárlóink igényeit annak érdekében, hogy minél kellemesebben és hasznosabban teljen a nálunk eltöltött idő. A versenytársakhoz képest olyan többletértéket tudunk nyújtani, ami jelenleg egyedülálló a piacon. Mindig meglepjük és elkápráztatjuk vásárlóinkat." – Mondta Kanyó Roland a dm PR menedzsere a drogéria vásárlóorientált nézetével kapcsolatosan.

 

Az új olvasólencse mellett több szolgáltatást is nyújt a drogérialánc: a szakmailag felkészült eladók, a tanácsadás, az ajándékok ingyenes becsomagolása, segítségnyújtás a kasszánál – a megvásárolt termékek azonnali bepakolása, a visszaváltási és pénz-visszafizetési garancia, a folyamatosan megújuló active beauty törzsvásárlói ajánlatok. Ezt kiegészíti a jól ismert „tartósan alacsony ár" koncepció, ami négy hónapon keresztül garantálja, hogy a dm ugyanazon a kedvezményes áron kínálja az akcióban résztvevő termékeket.

 

Az IPSOS által nemrégiben készített kutatás a dm márkát behatóan elemezte, és a megkérdezettek olyan differenciált ismertetőjegyeket említettek a dm-ről, mint a széles termékválaszték, a kedvező árak, vagy éppen az üzletek kellemes hangulata. A dm márka jelenlegi helyzete többszörösen pozitív. A vásárlók megítélése szerint megkülönböztetést jelent a dm-ben a közvetlen versenytársakhoz képest: a kedvező akciók, az extra ajánlatok, a szolgáltatások, a személyzet kedvessége és az aktualitások, hogy csak párat említsünk.

Egy vevőtalálkozó keretében pedig a dm legfiatalabb vásárlóközönsége nyilatkozott nagyon elismerően a drogérialáncról, nekik különösen a dm márkakommunikációja tetszik, a reklámjaiban látott fiatalos és meglepő képi világ és a közösségi hálóra helyezett hangsúly.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.