2022.05.26.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Ingyenes Windows Phone szakkönyv a Microsofttól

3 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/57303"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/images_431.thumbnail.jpeg" border="0" width="100" height="79" /></a></span>"Windows Phone fejlesztés lépésről lépésre" címmel ingyenesen letölthető szakkönyv jelent meg a Microsoft Magyarország gondozásában. A kötet olyan szakemberek tollából született, akik már korábban is bizonyították: értenek a Windows Phone platformon történő programozáshoz és annak kezeléséhez. A szakkönyvben a fejlesztők mindent megtalálnak egy helyen, ami az alkalmazások készítéséhez szükséges.</p> <p> 

"Windows Phone fejlesztés lépésről lépésre" címmel ingyenesen letölthető szakkönyv jelent meg a Microsoft Magyarország gondozásában. A kötet olyan szakemberek tollából született, akik már korábban is bizonyították: értenek a Windows Phone platformon történő programozáshoz és annak kezeléséhez. A szakkönyvben a fejlesztők mindent megtalálnak egy helyen, ami az alkalmazások készítéséhez szükséges.

 

"Windows Phone fejlesztés lépésről lépésre" címmel ingyenesen letölthető szakkönyv jelent meg a Microsoft Magyarország gondozásában. A kötet olyan szakemberek tollából született, akik már korábban is bizonyították: értenek a Windows Phone platformon történő programozáshoz és annak kezeléséhez. A szakkönyvben a fejlesztők mindent megtalálnak egy helyen, ami az alkalmazások készítéséhez szükséges.

 

Több mint 53 ezer alkalmazás, közülük 268 magyar, amiből 183-at hazai diákok készítettek – a Windows Phone Marketplace számokban. Magyar fejlesztők szeptember óta tehetnek közzé alkalmazásokat a Windows Phone platform globális Piacterében. Az alkalmazásfejlesztésben rejlő további lehetőségek kiaknázásához nyújt segítséget a „Windows Phone fejlesztés lépésről lépésre" című kötet , amely a magyarországi Windows Phone szakmai közösség aktív munkájával jött létre.

 

A könyvet olyan szakemberek írták, akik korábban már megmutatták, hogy értenek a platform használatához és programozásához. Ebben a 340 oldalban azokat az ismereteiket adják át, amelyek segítenek a Windows Phone fejlesztésbe frissen bekapcsolódó érdeklődőknek megismerni a platform legfontosabb alapelemeit, és egyúttal betekintést adnak annak működésébe és használatába is. A szerzők kitérnek a felhasználói élmény tervezésétől kezdve az alkalmazások életciklusának bemutatásán át a Mango-játékok részletes elemzéséig szinte mindenre.

 

"A Windows Phone alapú Nokia eszközök hazai bevezetésének küszöbén különösen fontos, hogy a hazai fejlesztő közösség számára egyszerű és közérthető formában eljutassuk a platform programozásához szükséges alapismereteket. A könyv nyelvezete és szerkezete olyan, hogy ne csak a száraz elméletet, hanem a gyakorlati készségeket is könnyedén elsajátíthassa bárki, legyen az más okostelefon platformra fejlesztő, vagy a .NET, Silverlight technológiákkal újonnan ismerkedő kolléga. " – hangsúlyozta Bátorfi Zsolt, a Microsoft Magyarország platformtechnológiai szakértője.

 

A Microsoft Windows Phone platform fejlesztését átfogó könyv bárki számára szabadon hozzáférhető, és ingyenesen letölthető a Microsoft Magyarország fejlesztői portáljáról. Az írók a könyv anyagából Train4Business Mango címen egy előadássorozatot is tartottak, amelynek felvétele a könyvvel együtt a weboldalon megtalálható. Akik jobban szeretnek papír alapon olvasni, azok a Jedlik Oktatási Stúdió honlapján megrendelhetik a nyomtatott kiadást.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.