Nagy szakmai és közönség sikerrel került megrendezésre március első hétvégéjén a Schwarzkopf Professional és az Instyle által támogatott Budapest Essential Looks 2012 tavaszi trend eseménye a Lakástrend kiállítással párhuzamos szervezésben.

Nagy szakmai és közönség sikerrel került megrendezésre március első hétvégéjén a Schwarzkopf Professional és az Instyle által támogatott Budapest Essential Looks 2012 tavaszi trend eseménye a Lakástrend kiállítással párhuzamos szervezésben.

Csütörtök este a Budapest Essential Looks VIP megnyitóján ünnepelte az Instyle 3 éves születésnapját, ahol a Benes Anita által tervezett Daalarna mutatta be legújabb kollekcióját, a meghívott vendégsereg nagy örömére.

A zártkörű eseményen az esemény kiemelt támogatója, a Lancia programjai szórakoztatták még a nagyérdeműt: Zséda fellépése és a BE CREATIVE – NOT MONOTONE elnevezésű, az új Lancia Ypsilon által ihletett divattervezői pályázat döntős kreáció színesítették az estét.

Pénteken délutántól a fiatal tervezők kollekcióit állították színpadra a szervezők a nagyközönség és a sajtó számára: Gabo Szerencsés, a Kepp Showroom, Tomcsányi Dóri, AnnaEva, Nubu és az Artista tavaszi-nyári kollekcióit láthattuk.

Szombaton délután a két legismertebb gyártó, a Sugarbird és a Magenta mutatott be, majd a klasszikus tervezők legfrissebb kollekcióiban gyönyörködhettünk: Art'z Modell, Manier, Léber Barbara és Daalarna kollekciója vált a nagyközönség számára is elérhetővé.

Szombat este Black & Red Party zárta a napot, ahol a Fidji Couture bemutatásában először a Lucia Accessiories kiegészítőit láthatták az érdeklődők, majd a fél éve induló Madleine kollekció debütált nagy sikerrel a Budapest Essential Looks színpadán.

A vasárnapi nap a fodrász szakmának és az esküvőre készülő vendégeknek szólt. Nagy Ágota az Orlando egyik vezető tervezője mutatta be a 2012-es szezonra tervezett modelljeit, valamint a Fehér szalon készült még legszebb esküvői ruháival. Karika Zsolt és Rózsa Erzsébet készüt a legtrendibb konty kreációkkal és a Kreatív sminkműhely mutatta be a legfrissebb smink trendeket.

Nemzetközi sztárvendége is volt a szakmai napnak, magyar származású, nemzetközi sikereket elért fodrászunkat, Szabó Ádámot hívta meg az esemény névadó támogatója a Schwarzkopf Professional.

A szakmai bemutatók zárásaként a nap fénypontja az Essential Looks 2012 tavaszi trend show-ja volt, melyet Karsai Zita állított színpadra. A Schwarzkopf Professional a legújabb haj trendeket mutatta be egy látványos, lendületes táncos show keretein belül.

http://www.budapestlooks.hu/ 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük