A zárt, néhol igen szűk tér -ennyi ember számára- és a természetes fény kicsit zavart, de mindemellett jól éreztem magam. Rengeteg érdekességet láttam, több dedikálásra nyílt lehetőség, és számos kedvezményt lehetett igény bevenni.

 

A zárt, néhol igen szűk tér -ennyi ember számára- és a természetes fény kicsit zavart, de mindemellett jól éreztem magam. Rengeteg érdekességet láttam, több dedikálásra nyílt lehetőség, és számos kedvezményt lehetett igény bevenni. Amit pozitívumnak ítélek, hogy egy számomra -is- új csomagküldő céget ismerhettem meg a Millenárison rendezett Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon.

A XVI. Nemzetközi Könyvfesztivál számos külföldi írónak, költőnek adott eddig is, most is helyet, és alkalmat dedikálásra, beszélgetésre. Idén a  román kultúra állt célkeresztben. Gyermekkorom kedvenc könyvei is visszaköszöntek a pultokról, köztük az Icinke Picinke, a Bóbita, vagy éppen a Vidám Mesék, mind többször, nagy szeretettel olvastam. A mai gyermekeknek olyan lehetőségeik vannak e téren, mely összekapcsolja az olvasást a kreativitással, így akár régészkedhetnek is az ismeretszerzés mellett. A jelen kor fiataljai, idősei egyik kedvence, Harry Potter is igen kedvezményes áron volt fellelhető, egészen pontosan 1000 Ft-ért lehetett két kötetet vásárolni. 

Németh Krisztina

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük