2022.05.24.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Családi tévézés, vezetékes és mobiltelefonálás, otthoni és mobilinternet-hozzáférés egy csomagban, kedvező áron

5 min read
<!--[if !mso]> <style> v\:* {behavior:url(#default#VML);} o\:* {behavior:url(#default#VML);} w\:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} </style> <![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--><p> <span class="inline inline-left"><a href="/node/44880"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/images_39.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="83" /></a></span></p> <p>A T-Home és a T-Mobile a 2012. 01. 06-tól vezetékes és mobilszolgáltatásokat együtt igénybe vevő egyéni előfizetői számára új Paletta csomagkedvezményt vezet be a piacra. </p><p> 

 

A T-Home és a T-Mobile a 2012. 01. 06-tól vezetékes és mobilszolgáltatásokat együtt igénybe vevő egyéni előfizetői számára új Paletta csomagkedvezményt vezet be a piacra.

 

 

A T-Home és a T-Mobile a 2012. 01. 06-tól vezetékes és mobilszolgáltatásokat együtt igénybe vevő egyéni előfizetői számára új Paletta csomagkedvezményt vezet be a piacra.

 

A Magyar Telekom szolgáltatási területén a Paletta csomagkedvezmények négy változatban – Paletta M 100 és M 200, valamint Paletta L 100 és L 200 – érhetők el, és kedvező havi díj ellenében tartalmazzák a távközlési szolgáltatások széles skáláját (családi tévézést, vezetékes és mobiltelefonálást, otthoni és mobilinternet-hozzáférést), amely a hazai távközlési piacon különlegességnek számít.  A csomagkedvezmények össz-havidíja a kedvezményben részes szolgáltatásokra, illetve díjcsomagokra vállalt határozott időtartamú szerződésekből eredő havidíjkedvezménytől, illetve T-Home kedvezménytől függő.

Ráadásul a Paletta csomagkedvezményeket igénybevevők, a mobiltelefon-előfizetésre és a Paletta 100 vagy 200 díjcsomagra vállalt 2 éves határozott tartamú szerződéssel Samsung Galaxy Y okostelefont is vásárolhatnak rendkívül kedvező, 9900 forintos áron.

 

„A Magyar Telekom piacvezető szolgáltatóként arra törekszik, hogy a vezetékes és mobiltermékek versenyképes díjon való összecsomagolásával a lehető legteljesebben kielégítse a magyar háztartások kommunikációs igényeit. E cél szem előtt tartásával alakította ki új, a hétköznapokban leggyakrabban igényelt távközlési szolgáltatásokat (tévé, otthoni és mobil internet, vezetékes és mobiltelefonálást) magába foglaló kedvezményes szolgáltatáscsomagját, amelyet kedvező feltételekkel, előre meghatározott díjcsomagokkal kínál" – mondta Király István, a Magyar Telekom marketing vezérigazgató-helyettese.

 

A Paletta csomagkedvezményt igénybe vevők akár az interaktív televíziózás előnyeit is élvezhetik: amennyiben a csomaghoz IPTV vagy az interaktív szolgáltatásokkal kibővített műholdas tévészolgáltatást választanak (Interaktív Sat TV), olyan okostévé-szolgáltatásokat érhetnek el, mint az elektronikus műsorújság (EPG), a felvétel, a megállítás, a gyerekzár, a kép a képben, a keresés, a Videotéka (VoD) és az [origo] stb. funkciók. Mindehhez digitális hang és képminőség, széles, csatornaválaszték (56 tévécsatorna) társul. Természetesen a Paletta-csomagkedvezményeket a Sat TV, a digitális és az analóg Kábel TV-csomagokra előfizetők is igénybe vehetik.

 

Az új csomagkedvezményben résztvevő vezetékes Alap vagy Családi internetcsomagok korlátlan otthoni szélessávú internetezést biztosítanak, mindehhez csomagtól függően 5 Mbit/sec vagy 15 Mbit/sec maximális letöltési sebességgel. (Paletta L100 családi csomag esetén például 15 Mbit/s maximális letöltés mellett a garantált letöltési sebesség DSL esetén 5 Mbit/s, Kábelnet esetén 1,5 Mbit/s, Optinet esetén pedig 7,5 Mbit/s. A feltöltési sebességek DSL esetén max. 900 Kbit/s, garantált 512 Kbit/s; Kábelnet esetén max. 1 Mbit/s, garantált 400 Kbit/s; Optinet esetén max. 7,5 Mbit/s, garantált 3,75 Mbit/s.)

 

Az új csomagkedvezmény előfizetői  a kedvezménybe bevont otthoni vezetékes telefonjukról, a Hoppá díjcsomaggal  0 Ft-os percdíjjal több mint 8 millió telefonszámot hívhatnak; a belföldi normál díjazású vezetékes számokat havi 5000 perc és az alapdíjas T-Mobile hívószámokat havi 200 perc erejéig.

 

Az új Paletta csomagkedvezmény további különlegessége, hogy a 100 vagy 200 lebeszélhető percet tartalmazó mobil-előfizetés mellé mobilinternet-előfizetés is kapcsolódik kedvezményes havidíjú túlforgalmazási díj-mentes, Go!Net adatdíjcsomaggal, amely 100 MB-os vagy 200 MB-os adatforgalmat foglal magába.

 

Az új Paletta M 100 csomagkedvezmény össz-havidíja – T-Home kedvezmény és az 1680 Ft-os Paletta-kedvezmény igénybe vételével, tévé, vezetékes internet és vezetékes telefon díjcsomagokra vállalt 2 éves határozott idejű szerződéssel – havi 11500 Ft. A csomagkedvezmény maximum 5 Mbit/sec letöltési sebességű vezetékes internet-hozzáférést (maximális letöltési sebesség: max. 5Mbit/s; garantált letöltési sebesség: DSL esetén 1Mbit/s, Kábelnet esetén 500Kbit/s, Optinet esetén 2,5Mbit/s; feltöltési sebesség: DSL és Kábelnet esetén max. 500 Kbit/s és 192Kbit/s garantált, Optinet esetén max. 2,5 Mbit/s és 1,25 Mbit/s garantál sebesség), továbbá interaktív családi tévé estén 56 tévécsatornát, havi 100 perc belföldi mobiltelefonálást, 100 MB mobil-adatforgalmat, és otthoni vezetékes telefonról indított hívások esetén 0 Ft-os percdíjat biztosít a belföldi normál díjazású vezetékes számok és a belföldi alapdíjas T-Mobile-hívószámok felhívásakor, a kedvezmények erejéig.

 

A Paletta csomagkedvezményben az egyes T-Home szolgáltatások egyéni előfizetője személyé­ben azonos, egyéni előfizető lehet, aki a szolgáltatásokat azonos előfizetőként, egy számlán, azonos telepítési helyen veszi igénybe. Adott Paletta csomagkedvezménybe kötelező bevonni egy tévé-, egy vezetékes internet-, egy vezetékes telefon- és egy mobiltelefon-előfizetést előre meghatározott díjcsomagokkal. Egy előfizetés csak egy Paletta csomagkedvezményben szerepelhet.

 

Az új Paletta csomagkedvezmények igénybevételének részletes és teljes körű feltételei a T-Home és T-Mobile honlapjain (www.t-home.hu, www.t-mobile.hu) tekinthetők meg.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.