2022.október.05. szerda.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

D. Tóth Kriszta az év médiaszemélyisége

3 perc olvasás
<p><span class="inline left"><a href="/node/22174"><img class="image thumbnail" src="/files/images/dtoth.thumbnail.jpg" border="0" alt="D. Tóth Kriszta" title="D. Tóth Kriszta" width="66" height="100" /></a><span style="width: 64px" class="caption"><strong>D. Tóth Kriszta</strong></span></span>Az MTV híradósát választották az év médiaszemélyiségének az idén. D. Tóth Kriszta az első női újságíró, aki ebben az elismerésben részesült a Média 2003 Alapítványtól.</p><p>

d. tóth krisztaD. Tóth KrisztaAz MTV híradósát választották az év médiaszemélyiségének az idén. D. Tóth Kriszta az első női újságíró, aki ebben az elismerésben részesült a Média 2003 Alapítványtól.

d. tóth krisztaD. Tóth KrisztaAz MTV híradósát választották az év médiaszemélyiségének az idén. D. Tóth Kriszta az első női újságíró, aki ebben az elismerésben részesült a Média 2003 Alapítványtól.

Az Év Médiaszemélyisége díjat minden évben egy olyan személynek ítéli oda a Média 2003 Alapítvány, aki az országos sajtóban tevékenykedik, munkája megkérdőjelezhetetlen, jó példa a szakmaiságra, elhivatottságra, emberségre. Az idén D. Tóth Kriszta követi a korábban díjazott Baló Györgyöt, Friderikusz Sándort és Szellő Istvánt.

az év médiaszemélyisége 2009 díj átadásaAz Év Médiaszemélyisége 2009 díj átadása"Megtiszteltetés, hogy érdemesnek találtak a kollégák az Év Médiaszemélyisége díjra. Külön öröm, hogy első női díjazottként olyan tekintélyes szakemberek után vehetem át az elismerést, mint például Baló György és Friderikusz Sándor" – mondta az újságíró a díj átvételekor. „A szakmai elismerés mellett azért is fontos ez a díj, mert odaítélésénél figyelembe vették az emberi tulajdonságokat is. Az elmúlt hónapokban – nem csak a sajtóban, hanem az élet minden más területén is – tapasztalhattuk, hogy nincs az a siker, az a pozíció, amely örökké tart. A gazdaságban zajló folyamatok mindannyiunkat figyelmeztetnek arra, hogy azokat az értékeket kell szem előtt tartanunk, amelyeket semmilyen válság nem vehet el tőlünk: az emberséget, a szolidaritást, a tisztességet, a toleranciát, a családot, az igaz barátságot" – tette hozzá D. Tóth Kriszta, aki televíziós munkája mellett, cikkeiben is ezt a hitvallást képviseli. Az újságíró hét éve a Magyar Televízió híradósa. A műsorvezetést megszakítva, három évig tudósította a nézőket az Európai Unió központjából. Rendszeres publikál Magyarország legnagyobb női magazinjában 2006 óta. Kislánya, Lola három éves. "D. Tóth Kriszta hiteles, felkészült, és mindezek mellett emberséges újságíró. A Magyar Televízió hírműsorainak szerkesztőjeként közvetlen stílusát sokan szeretik, becsülik.  Sokoldalúságára jellemző, hogy az írással sem szakított, cikksorozata a Nők Lapjában legalább olyan népszerű, mint ő maga" – mondta Fábián György, a díjat adó Alapítvány egyik vezetője a győri díjátadáson.

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.