2023.december.10. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Dobogós helyen a Goodyear és a Dunlop az Auto Bild téli abroncstesztjein

2 perc olvasás

telia.jpgAz Auto Bild, Németország vezető autós magazinja és testvérkiadványai, az Auto Bild Allrad és az Auto Bild Sportscars közzétették idei téli abroncstesztjeik eredményét. A Goodyear UltraGrip Performance Gen-1 az első helyen végzett az Auto Bild allrad tesztjén, a Dunlop Winter Sport 5 dobogós helyezést ért el, és „példás” ajánlást kapott az Auto Bild által végzett összehasonlításban éppúgy, mint a Goodyear UltraGrip Performance Gen-1 az Auto Bild sportscars tesztjén.

 

A nagyobb tömeg és a magasabb súlypont miatt a jó téli abroncs kulcsfontosságú a SUV-k esetében. A Goodyear UltraGrip Performance Gen-1 abroncsa, melyet az Auto Bild Allrad kiemelkedő biztonságáért és havon nyújtott teljesítményéért dicsért, kétségkívül ideális választás. A teszt szerint az abroncs kiváló védelmet nyújt az aquaplaning ellen, és száraz úton is jól irányítható.

 

Az Auto Bild tesztjén a Dunlop Winter Sport 5 dobogós helyen végzett.

Az összehasonlításban részt vevő 20 abroncs közül a Dunlop Winter 5 egyike volt azon három terméknek, melyek „példás” ajánlást kaptak. A magazin véleménye szerint az abroncs kiemelkedik a mezőnyből, hiszen teljesítménye kiegyensúlyozott, havas és nedves úton is dinamikusan irányítható, és a féktávolsága pedig nedves úton is rövid. Az Auto Bild sportscars tesztjén a Goodyear UltraGrip Performance Gen-1 szintén dobogós helyezést és „példás” ajánlást kapott. Kiemelik az abroncs meggyőző téli teljesítménnyel párosuló általános tulajdonságait, és azt, hogy havas és nedves úton is sportosan, jól kezelhető és irányítható.

 

„Nagyon örülünk a teszteredményeknek” – mondta el Mike Rytokoski, a Goodyear Dunlop Europe marketingigazgatója. „A téli időjárás Európában komoly kihívás elé állíthatja az autósokat, ezért rengeteget dolgozunk azon, hogy emberpróbáló időjárási körülmények között is biztonságos, nyugodt és kényelmes élmény legyen a vezetés – változatlan teljesítménnyel.”

 

https://www.goodyear.eu/hu

https://www.dunlop.eu/hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.