2022.05.23.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Dúsgazdagok lettek az Agymenők sztárjai

2 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/78850"><img class="image image-_original" src="/files/images/agym%20(1).jpg" border="0" width="468" height="291" /></a></span>A töretlen sikertől vérszemet kapva az Agymenők három húzóneve csinos fizetésemelést is kicsikart magának. A különc tudósok az Amerikában is futó hetedik évaddal szórakoztatják a magyar nézőket.</p> <p> 

A töretlen sikertől vérszemet kapva az Agymenők három húzóneve csinos fizetésemelést is kicsikart magának. A különc tudósok az Amerikában is futó hetedik évaddal szórakoztatják a magyar nézőket.

 

A töretlen sikertől vérszemet kapva az Agymenők három húzóneve csinos fizetésemelést is kicsikart magának. A különc tudósok az Amerikában is futó hetedik évaddal szórakoztatják a magyar nézőket.

 

Napokon belül megérkezik Magyarországra a sorozat vadonatúj, hetedik évada, amelynek forgatásán minisztrájkba kezdett a három főszereplő, Johnny Galecki, Kaley Cuoco és a gyíktestű Jim Parsons.

 

A mindent elsöprő nézettség gyors megállapodást eredményezett a producerek és a sztárok között: a  szereplők fejenként 350 ezer dollárt, azaz 78 millió forintot kapnak minden egyes epizód után.

Huszonnégy részes évaddal számolva másfél milliárd forint plusz pár millió „zsebpénz" jut a színészeknek a szezon végére, ezzel az Agymenők sztárjai hivatalosan is felkerültek Amerika legjobban kereső sorozatsztárjainak listájára. Tegyük hozzá, eddig sem kerestek rosszul, a hatodik évadban egységesen 60 millió forint körüli összeg volt a gázsijuk – természetesen részenként.

 

Nem meglepő, hogy a producerek hajlandóak voltak mélyen a zsebükbe nyúlni: a nézettségi adatok a plafont verdesik Amerikában, a torrent oldalakon az Agymenők volt a második legkeresettebb sorozat 2013-ban. Idehaza a Comedy Centralon is az Agymenők tarolt tavaly, megelőzve például az Így jártam anyátokkal szitkomot.  

 

Az Amerikában is most futó hetedik évadban tovább követhetjük a geek baráti társaság ügyes-bajos bénázásait, Sheldon egyirányú és érzelmileg nonszensz párkapcsolatát, valamint Raj szerelmi zsákutcájába is bepillanthatunk. Az új szériából az is kiderül, hogyan alakul Leonard és Penny kapcsolata.

 

Hamarosan szinkronosan is nyomon követhetjük a kellően elvont „atomtudósok" legfrissebb kalandjait. Az eddig nem látott hetedik évad nyitóepizódja március 28-án este 20:00-kor debütál a Comedy Centralon. Az új részek fix péntek esti programként, duplán jönnek majd ugyanebben az időpontban.

 

http://www.comedycentral.hu/

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.