A legfiatalabb hazai női csatornára, a FEM3-ra forgat többrészes promófilm sorozatot a csatorna kreatív csapata. Az új szpotokban ezúttal szokatlan módon a férfi ügyetlenkedik és kerül az áldozat szerepébe, és a nő követ el férfias kis gonoszságokat ellene.

 

A legfiatalabb hazai női csatornára, a FEM3-ra forgat többrészes promófilm sorozatot a csatorna kreatív csapata. Az új szpotokban ezúttal szokatlan módon a férfi ügyetlenkedik és kerül az áldozat szerepébe, és a nő követ el férfias kis gonoszságokat ellene.

Hazajön a férj a munkából és azonnal terülj-terülj asztalkámat vár el a szintén munkából hazaérkező feleségtől. Szőke nő parkolási gondjait mosolyogva figurázza ki egy férfi. Sok nőnek ismerősek az ilyen vagy hasonló helyzetek. A FEM3 imidzs filmjeinek forgatásánál ehhez hasonló szituációkat vett alapul a kreatív csapat, de a kellemetlen szituációk főszerepébe ezúttal a férfit helyezte. A kisfilmek bemutatják többek között a rosszul parkoló szőke úriembert, vagy azt a nőt, aki nem hajlandó észrevenni párja új frizuráját és ruháját – épp úgy, ahogy azt a való életben a férfiak teszik a nőkkel.    

   „Egy kimondottan férfianak tartott work-shopon kollegáimmal kipróbálhattuk azokat a praktikákat – például gyantázás, körömlakkozás -, amelyeket a nők tesznek meg szépségük megőrzése érdekében. Akkor jött az ötlet, hogy a nők számára sokszor kínos és nehezen kezelhető helyzeteket jelenítsük meg a FEM3 szpotjaiban. Remélem, a kisfilmeket látva több férfitársam is rádöbben, hogy nem megfelelően reagál le szituációkat otthon a konyhában, vagy akár most a VB idején a tévé előtt meccset nézve" – mondta el a forgatáson Rendes Zoltán, a forgatás kreatív vezetője.

     
    A kampány az Édes bosszú címet kapta, mert a férfiak elleni kis gonoszságok végül mindig feloldásra kerülnek egy kis huncutsággal, női kedvességgel. Gombos Edina, a FEM3 Boszorkánykonyha műsorvezetője már rég tudja a receptet arra, ha párja nem akarja észrevenni, hogy több terhet visel a vállán: „Néha igenis ki kell borulni, mert csak arra kapja fel a férfi a fejét. Ha egy nő sohasem érezteti párjával, hogy ez neki túl sok, a férfi nem fogja észrevenni magát. Én Albertót nagyon szívesen kiszolgálom, de én is bármikor számíthatok a férjemre, ha a barátaimmal szeretnék találkozni, vagy kozmetikushoz, fodrászhoz szeretnék menni. Szerintem ez a boldog házasság titka."

     
   A kisfilmekben különböző korú átlagos külsejű és életű nők szerepelnek érzékeltetve, hogy ezek a szituációk nagyon gyakoriak a mindennapokban. Az ügyetlenül parkoló szőke férfi szerepét a TV2-es és FEM3-as sztárok stylistja, Cserjés Csaba vállalta magára, aki a forgatás kedvéért szőkére festette haját.

A FEM3 szpotjai júliustól láthatóak majd a TV2 és a FEM3 képernyőjén.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük