2023.december.08. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Egy alaptelefon, ami kinéz és egy high tech kékfogas füles

5 perc olvasás
<p> <span class="inline left"><a href="/node/1411"><img class="image thumbnail" src="/files/images/Sony_Ericsson_Logo.thumbnail.gif" border="0" alt="Sony Ericsson" title="Sony Ericsson" width="100" height="59" /></a></span> A Sony Ericsson mostani modellcsomagjában szerepel két érdekes készülék is. Az egyik egy alaptelefon, amely megjelenésében nem az olcsóságot tükrözi. Ez a T 250-es amelynek szinvilágát a fém eleganciája jellemzi. A másik ujdonság a HBH-DS980 sztereó Bluetooth<sup>TM</sup>, amelyik rejtett kijelzõje és hangminõsége az újdonság. No meg az, hogy több készüléket képes egyszerre kezelni. Éppen ezért csak a legujabb kékfog-képes készülékekkel mûködik együtt.</p><p>

 sony ericsson A Sony Ericsson mostani modellcsomagjában szerepel két érdekes készülék is. Az egyik egy alaptelefon, amely megjelenésében nem az olcsóságot tükrözi. Ez a T 250-es amelynek szinvilágát a fém eleganciája jellemzi. A másik ujdonság a HBH-DS980 sztereó BluetoothTM, amelyik rejtett kijelzõje és hangminõsége az újdonság. No meg az, hogy több készüléket képes egyszerre kezelni. Éppen ezért csak a legujabb kékfog-képes készülékekkel mûködik együtt.

 sony ericsson A Sony Ericsson mostani modellcsomagjában szerepel két érdekes készülék is. Az egyik egy alaptelefon, amely megjelenésében nem az olcsóságot tükrözi. Ez a T 250-es amelynek szinvilágát a fém eleganciája jellemzi. A másik ujdonság a HBH-DS980 sztereó BluetoothTM, amelyik rejtett kijelzõje és hangminõsége az újdonság. No meg az, hogy több készüléket képes egyszerre kezelni. Éppen ezért csak a legujabb kékfog-képes készülékekkel mûködik együtt.

A T250 az elegáns alaptelefon

sony ericsson t250Sony Ericsson T250Ujra hódit a fémes külsõ, legalábbis a telefonoknál. A Sony Ericsson T250 is ezt a vonalat képviseli felületei a csiszolt aluminium stukturáját mutatják. Tudatosan a magasabb kategóriás készülékek külsõségeit mutatja.

?A T250 aprólékos, minõségi kialakítással és divatos külsõvel rendelkezõ telefon" jelentette ki Wágner Tibor, a Sony Ericsson közép-kelet-európai vezetõje.  ?Tudjuk, hogy egyeseknek csak egy egyszerû telefonra van szükségük, de nem hisszük, hogy ennek egyszerû kialakítással is kellene társulnia. Az új T250 az alapvetõ feladatok megfelelõ ellátására koncentrál, de a elegáns kialakítása miatt nagyon emlékeztet a prémium kategóriás T650-re."

A készülék a klasszikus alap-telefonok kategóriájába tartozik.

A fogyasztói visszajelzések alapján a T250-be beépített FM rádió is került. A fekete alumínium vagy az ezüst alumínium színösszeállításban került forgalomba.

A Sony Ericsson T250 két változatban lesz elérhetõ (GSM/GPRS 900/1800 és GSM/GPRS 850/1900), és a kiválasztott piacokon 2007. harmadik negyedévétõl kapható.

Technikai adatok:

Fontosabb szolgáltatások:

VGA kamera
WAP 1.2.1
Polifónikus csengõhangok
Kihangosító
Rezgõ hívásjelzés
Képüzenetek (MMS)
Szöveges üzenetek (SMS)

Prediktív szövegbevitel
Navigációs billentyû
Háttérképek
FM rádió
Ébresztõóra
Számológép
Naptár
Telefonkönyv
Stopper
Idõzítõ
Infravörös

Tartozékok

Alaptartozék:

 • Akkumulátor
 • Telefontöltõ
 • Hordozható sztereó kihangosító
 • Felhasználói kézikönyv

Választható:

HPM-64 hordozható kihangosító

 • Élvezze a zenét a klasszikus fülhallgatókkal

CLA-60 szivargyújtó-adapter

 • Töltse fel a telefont az autó szivargyújtóján keresztül – miközben hívásokat is fogadhat és kezdeményezhet

CMT-60 mikro utazó töltõ

 • Egyszerû töltés utazás közben

Rendelkezésre állás és verziók

Hálózat:

GSM/GPRS 900/1800

GSM/GPRS 850/1900

Beszélgetési idõ: akár 7 óra

Készenléti idõ: akár 300 óra

Méret: 100 x 45 x 13 mm

Tömeg: 82 gramm

Képernyõ: 65,536 színû TFT

Felbontás: 128 x 160 pixel

Méret: 4,32 cm

A kiválasztott piacokon 2007. harmadik negyedévétõl kapható.

HBH-DS980 sztereó BluetoothTM headset

hbh ds 980 sony ericsson kékfogas fülesHBH DS 980 Sony Ericsson kékfogas fülesA Sony Ericsson igazi élménnyé emeli a zenehallgatást és a hívások fogadását az új HBH-DS980 sztereó BluetoothTM headset forgalomba hozatalával. A divatos, vezeték nélküli kiegészítõ tökéletes hangzást biztosít a zenehallgatás és a hívások közben, még zajos környezetben is. A HBH-DS980 tökéletes hangzása, az alábbi ergonómiai és audiótechnikai továbbfejlesztéseknek köszönhetõ.

 • Digitális zajkompenzálás, visszhangcsökkentés, háttérzaj minimalizálás
 • BluetoothTM 2.0 a jobb minõségû hívásokért
 • A2DP (Advanced Audio Distribution Profile – Speciális hangmegosztási profil) a jobb hangzásért zenehallgatás közben
 • Rejtett ?varázstükör" OLED-kijelzõ amely stílusos formavilágot biztosít a készüléknek és optimalizálja az akkumulátor teljesítményét.

?Mivel egyre több ember tárolja zenéit a mobilján, elképesztõen fontos lett, hogy olyan sztereó BluetoothTM headsetet tudjanak használni, mely minõségi hangzást biztosít." – mondta Wágner Tibor a Sony Ericsson közép-kelet-európai igazgatója.  ?A HBH-DS980 headset mindezt úgy biztosítja, hogy igényes és ergonómikus kialakítása miatt az emberek szívesen viselik. Annyira kényelmes és praktikus, hogy egyáltalán nincs szükség arra, hogy a telefont elõ kelljen venni a zsebünkbõl."

A HBH-DS980 beszélgetési és zenelejátszási ideje 6 óra. A puha, szilikon fülhallgatók háromféle méretben kaphatóak, mely optimális és kényelmes viseletetet biztosít minden fültípus esetén. A szerkezet csupán 27 grammot nyom, így a viselete biztosan nem jelent terhet. Ez is azt támasztja alá, hogy a HBH-DS980 headset tervezésénél a kényelem fõ szempont volt.

Mivel a headsetet gyakran viseljük ezért nem elhanyagolható szempont az sem hogy, hogyan néz ki. A divatos szénfekete színben kapható sztereó BluetoothTM HBH-DS980 headset egyik legegyedibb funkciója a rejtett ?varázstükör" kijelzõ, mely csak a headset aktiválásakor látható. A kijelzõ a lejátszott szám, töltöttségi szint és a hívó fél adatainak megjelenítésére alkalmas.

A HBH-DS980 készüléket egyszerre akár több eszközzel is használhatja. Az új Multipoint funkciónak köszönhetõen akár zenét hallgathat BluetoothTM kapcsolatra képes számítógépérõl, miközben egy idõben hívásokat intézhet telefonjáról.

A HBH-DS980 headset a viselõ igényeit szem elõtt tartva készült. A kényelem és rugalmasság maximalizálásán túl, kifinomult tervezése ideális kiegészítõvé teszi olyan telefonhoz, mint például a Sony Ericsson T650, mely szintén mai nap folyamán  került bejelentésre. A HBH-DS980 világszerte 2007. harmadik negyedévében lesz elérhetõ.

A HBH-DS980 sztereó BluetoothTM headset jellemzõi:

Jellemzõk

Tömeg: 27 g

Szín: Szénfekete

Beszélgetési/készenléti/zenehallgatási idõ: 6/300/6 óra

Kompatibilitás: Sony Ericsson és más gyártók BluetoothTM A2DP-profilt támogató mobiltelefonjai

Auto PairingTM (Automatikus párosítás) funkció kompatibilis W550/W600 és jövõbeli Sony Ericsson BluetoothTM mobiltelefonokkal.

A doboz tartalma           

HBH-DS980 BluetoothTM headset

CST-61 normál töltõ

Tok

Felhasználói kézikönyv

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.